woensdag 23 september 2015

Winkelen in katwijk

Katwijk heeft het grootste winkelcentrum direct aan zee, met voldoende parkeergelegenheid op slechts minuten lopen. In Katwijk kun je vlak achter de boulevard gevarieerd en gezellig winkelen. Je vindt er bekende winkelketens, maar ook veel zelfstandige . In de omgeving van het winkelcentrum vindt u ook gelijk het historische Katwijk met de kronkelige straatjes en vissershuisjes.


In het winkelgebied is overal gelegenheid om even neer te strijken voor wat eten of drinken. Daar bent u nooit meer dan vijf minuten lopen vandaan. Gezellig winkelen aan zee? Daar vindt u ook veel gezellige terrasjes die u een fijn vakantiegevoel bezorgen. Het gezelligste winkelcentrum van Katwijk gratis parkeren overdekt winkelen.


Drie dagen lang shoppen op een verrassende wijze. Op donderdag is het koopavond. Als u op zondag toch wilt winkelen kunt u naar de winkels in Noordwijk aan Zee. Hier is ieder weekend een koopzondag.


U kunt met de bus of auto . Natuurlijk zijn er ook vele goede terrasjes en restaurants. Het heeft een boulevard waar je kunt zien en gezien worden. Zowel op de boulevard als in de sfeervolle straten van het historische Katwijk kun je veel leuke winkels vinden, van . Map DataImage may be subject to copyright. Katwijk aan Zee is ideaal voor lange wandel- en fietstochten.


Emmaplein is een winkelcentrum in Katwijk zh met een uitgebreid aanbod leuke winkels. De politieke partijen krijgen van De Katwijksche Post iedere week een stelling voorgelegd. De fracties geven dit keer antwoord op de stelling: Katwijk gaat proefdraaien met zondagsopening winkels in de zomer. Vier partijen zijn het oneens met die stelling.


Zeven partijen zijn het eens. Gemakswinkel voor cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, wenskaarten, kansspelen en tabak. Bestel je cadeau online of kom naar één van de ruim 5winkels. L Van Duijn En Zn, Beter BE Roobol Woontextiel M, Lion Beddeshop.


Graag wil ik dit even als aandachtspunt naar voren halen. Ik en vele dames vinden namelijk dat dit drastisch verbeterd moet worden! Zeg nou zelf, wie gaat er nu niet liever winkelen in Leiden, Leidsche Hagen, Amsterdam, Haarlem… Er zijn de laatste tientallen jaren zoveel . Shopping Katwijk kan niet!


Openingstijden en contactgegevens van Didi in Katwijk ? Wil jij je boodschappen doen bij de Coop supermarkt Katwijk ? Bekijk deze vestiging of bestel online! Ouderwetse gastvrijhei maar met verrassende en eigentijdse evenementen. Het dorp combineert een gemoedelijke en authentieke sfeer met evenementen die het bezoeken waard zijn.


Katwijk is een dorp met alle faciliteiten van een stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts