vrijdag 25 september 2015

Kledingreparatie prijslijst

Heeft u haast, dan is het mogelijk om uw kledingstuk dezelfde dag nog op te halen. Korter met blindzoom, € 50. Ga snel naar DenBosch Fashion! NICOLE KLEDINGREPARATIE STOMERIJ.


Prijzen voor particulieren. Verlengen met stootban € 100.

Prijslijst kledingreParaties. De prijs voor kledingreparatie kan variëren, geen enkele reparatie is namelijk. Bekijk ook de prijslijst voor onze stomerijservice en schoenreparatie service.


Spijkerbroek korter zonder omslag, € 50. Langer met valse stof, € 150. Alle rechten zijn voorbehouden. Mouwen korter (zonder split) . Kledingreparatie , Zijlmakerij en Stomerij.

Klik op knoppen hieronder om prijzen weer te geven. Broek langer of korter maken. Lengte korter met blindzoom € 00. Hieronder ziet u een deel van onze prijzen.


Uiteraard kunnen wij veel meer voor u doen dan in deze prijslijst staat weergegeven. Onze prijzen op de website zijn voornamelijk richtprijzen. Voor een exacte prijs( garantie) voor het repareren of stomen adviseren wij u om langs te komen in . Met originelerand €1-. Pantalon met stik steek €-. Of het nu gaat om een nieuwe rits, inkorten van een.


Naast het repareren van alle soorten textiel, repareren wij ook leer. Komt u gerust langs voor een prijslijst. Wij doen echter nog veel meer, dus als u wat veranderd of gerepareerd wilt hebben dat.


Jeans korter met originele zoom 75.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts