woensdag 16 september 2015

Moderne keukens foto's

Op zoek naar een moderne , strakke keuken ? Lees hier meer over de mogelijkheden en de voor- en nadelen. Laat u inspireren door tientallen moderne keukens op onze website, inclusief prijzen en maten. In alle opstellingen en voor elk budget.


Of bezoek onze showroom vrijblijvend.

Die mooiste design keukens , veel inspiratie en voorbeelden. Meer ideeën nodig voor de inrichting van uw nieuwe keuken ? De moderne keuken kenmerkt zich behalve door een strakke uitstraling ook door het veelvuldige gebruik van roestvrij staal en gepolijste oppervlakken. Om de keuken een industriële uitstraling te geven kan zelfs beton als bouwmateriaal worden gebruikt. De Scandinavische stijl . Daarnaast kunt u alvast een kijkje nemen in onze showroom.


Inspiratie en tips voor een praktisch keukeneiland.

Het keukeneiland is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. Tips voor een praktisch eiland en inspiratie voor een landelijk of modern keukeneiland vind je hier. Moderne keukens op maat gemaakt en aan een heel scherpe prijs.


Meer keukens in een van onze toonzalen. Met dit icon kunt u de betreffende foto toevoegen aan uw favorieten. Zo heeft u een goed overzicht en kunt u uw . De moderne landelijke keuken kenmerkt zich door het strakke open uiterlijk.


De laatste jaren wordt er steeds meer met hout gewerkt in combinatie met andere materialen voor het contrast. De werkenbladen zijn dun en vaak van keramiek. RVS, chroom, metaal en glas geven de keuken een professionele uitstraling.


Laat je inspireren door Krëfel Keukens in verschillende stijlen, vormen en afmetingen. Op deze pagina vindt u originele ideeën en voorbeelden van moderne , klassieke en landelijke keukens in alle kleuren, vormen en maten. Toegevoegd aan je prikbord. Filter op: Kleur Stijl Vorm.


Moderne Keukens van Van Diessen Keukens kenmerken zich door een strak ontwerp, moderne materialen en een heldere uitstraling. Prachtig speels design met koperen .

U bezoekt één van onze toonza(a)l(en) of onze adviseur komt op afspraak bij u thuis. Ontdek het aanbod moderne keukens bij Van Marcke. Met een afspraak bent u uiteraard zeker dat een adviseur de nodige tijd voor u heeft.


Samen met de adviseur worden uw wensen en noden tot in de puntjes besproken. Onze adviseur maakt gratis een passende offerte met fotorealistische.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts