dinsdag 29 september 2015

Koopzondag boxmeer

Een gezellige sfeer en vele terrasjes, gratis wifi én ouderwets gastvrij met gratis parkeren. HET CENTRUM VAN BOXMEER ALTIJD BRUISEND EN VERRASSEND! Voor meer informatie over de invulling . De andere geplande koopzondagen zijn als volgt: Lifestyle: april.


Smartlappenfestival: juni. HET CENTRUM VAN BOXMEER ALTIJD BRUISEND EN .

De gemeenteraad heeft de Verordening winkeltijden vastgesteld. Deze verordening regelt de openstelling van winkels binnen de bevoegdheden die binnen de Winkeltijdenwet aan de gemeenteraad zijn toebedeeld. Door vaststelling van deze verordening verleent de gemeenteraad een algehele . Dit gaan ze ook doen tijdens de koopzondag van maart.


Boxmeer Proeft: september. Loop gezellig met ze mee! Door de eeuwen heen is er nogal wat verandert in het centrum van centrum . Hier werden veel muzikale optredens gegeven van onder andere Zanggroep Joyi.

Tijdens koopzondagen pakken vele ondernemers, winkels en horeca uit. Deze koopzondag staat in het teken van het thema Lifestyle. Met kunstenares Ine Voss. Zij zal haar werk exposeren Laat u inspireren bij Sfeerberg.


Afgelopen jaren werd de rode loper uitgerold als catwalk, deze editie komt er een modeshow in nieuwe stijl. Daarnaast staat deze Koopzondag bol van de leukste activiteiten om naar te kijken en aan mee te doen. Een bedrijfsvideo maakt in korte tijd uw bedrijf duidelijk en laat dit zien. Het bewegende beeld heeft een grote impact, groter dan geschreven tekst.


Een video stimuleert klanten op een website, tijdens een afspraak etc. Alle rechten voorbehouden. Fooding thema door WPStash. Bekijk de openingstijden. Tijdens deze kerstkoopzondag kunt u van tot uur terecht voor alles wat u nodig hebt voor een perfecte kerst!


Het is heerlijk shoppen in de extra feestelijke, magische wintersfeer. Van feestkleding, schoenen tot . ZONDAG MAART Open van 11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts