donderdag 17 september 2015

Tweedehands plastic vaten

Deze zijn eenmaal gebruikt. Er zijn er van 50L met handvaten en ijzeren klemband en. Vind plastic vaten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop kunststof vaten op Marktplaats.


Plastic vaten koopt u het beste bij Witgoedhandel De Zwaan. Bij ons krijgt u ze voor de beste prijs, heeft u een ruime keuze en betaalt u het minst om ze bij u thuis te laten bezorgen. Onze vaten komen uit de voedselindustrie, er hebben dus geen agressieve stoffen in de vaten gezeten wat zorgt dat ze overal voor inzetbaar . De gratis zoekertjessite voor tweedehands. Stevige plastiek vaten van 200L met twee vuldoppen aan bovenzijde Uit sterke polyethyleen kunststof (HDPE) vervaardigd Nieuwprijs is 55€ Onze … € 200. Kunststof doseervaten voor waterbehandeling of opslag.


Chemisch resistent en levensmiddelengeschikt. Wij hebben een breed assortiment leverbaar van liter tot 2liter. De kleinere vaten zijn voornamelijk.


Gebruikte vaten , waarom zijn deze bijna niet te verkrijgen? Het is niet voor niets dat deze 2e hands vaten moeilijk verkrijgbaar zijn. Via een recollect systeem kunnen wij uw gebruikte verpakkingen ophalen. Door het hergebruiken van verpakkingen . Het adres voor alle Jerrycans! Scherpe prijzen, uit voorraad leverbaar en binnen uur bezorgd.


Janus Vaten al 1jaar hetzelfde: gebruikte vaten opknappen en weer. In die houten vaten verpakte men bier, wijn, sherry, maar ook kaarsenwas, lijnoliën en vetzuren voor de Zaan, dat in die tijd nog een groot industriegebied was. Dankzij de opening op volle breedte zeer makkelijk te reinigen. Hermetisch sluitend deksel, voorzien van een gat voor het waterslot.


Aftapkraan, stop, waterslot. Tijmen ( Particulier ) jaar actief op Tweedehands. Bekijk alle advertenties. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Waterton, huis tuin.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts