dinsdag 22 september 2015

Horeca sloven

Een horeca schort of sloof koop je online bij XXLhoreca. Forene Blue Denim sloof. Bijzonder aan deze sloof is de combinatie van denimstof met een lederlook riem. Waar blijft mijn bestelling ? Mogelijkheid om een sample te ontvangen. Bestel sloven van gerenommeerde merken.


Sloven , bistro sloven , sloof met split, sterke kwaliteit. Wegwerpsloven en watervast. Sloven en schorten in vele lengtes en kleuren, uni of gedessineerd. Vraag een offerte op maat aan bij Ten Kate Textiel. Levering uit voorraad in 2-werkdagen, geen min.


Schorten en sloven onmisbaar in de horeca. Horeca sloven en horeca schorten bestellen? In een drukke keuken kan men maar het beste een short of sloof dragen. Van der Schoot Partyverhuur - snel en voordelig bezorgd!


Groot assortiment sloven en andere kleding voor de horeca bij ons verkrijgbaar! Ook custom made design horeca textiel zoals schorten en sloven , maar ook poloshirts, overhemden en blouses verzorgen we vakkundig voor uw onderneming. Ontdek hier alle horeca sloven voor uw keukenpersoneel. Bekijk de ruime collectie sloven uit de collectie horeca kleding van Veluw Horeca.


Een sloof of schort bedrukken met logo is bij ons net zo makkelijk als een T-shirt bedrukken: kies uit één van onze modellen schorten en sloven , lever je . De beste kleding voor de horeca. Horecatex is gespecialiseerd in schorten, sloven , horeca kleding en werkkleding. Tevens kan uw bedrijfskleding voorzien worden van een . Vandaag bestellen = morgen gebruiken.


Collectie sloven en schorten - Gratis 24-uurs levering bij bestellingen boven de € 50. Maak de outfit voor je horeca personeel nu helemaal compleet met onze bedrukte schorten en sloven. Laat de schorten en sloven bedrukken met je eigen logo . Bekijk hier alle Sloven in de categorie horeca om te bedrukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts