maandag 14 september 2015

Thermoplan koffieautomaat

Deze volautomatische koffiemachine is gemaakt met Zwitserse precisie. De machines voor professioneel gebruik zijn krachtig, technisch geavanceerd en innovatief ontwikkeld. De CT bereidt koffie en heetwater. Koud of warm, de CTMS maakt van koffie en melkspecialiteiten een succes.


Wij danken u ervoor dat u ons product gekozen heeft en zijn er zeker van, dat onze koffieautomaat u zeer goed van dienst zal zijn en u volop tevreden zal stellen. Thermoplan AG, wijzigingen voorbehouden. Afgestemd op wensen, capaciteit, budget en smaak.


Alle advertenties van gebruiktekoffiemachine, Alphen aan den Rijn op Marktplaats. Bekijk het aanbod van gebruiktekoffiemachine en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Echt nog nooit zulke heerlijk cappuccino uit een automaat gehad!


Our fully automatic coffee machines are globally successful in various areas of application. Ontbrekend: koffieautomaat. Waterfilter en plaatsing binnen Nederland. Bent u op zoek naar lekkere koffie voor op het werk? Jacobs Douwe Egberts heeft een groot scala aan koffieautomaten voor bij u op kantoor.


De koffie die u schenkt, zegt veel over het type bedrijf dat u bent. Vind de juiste koffieautomaat en schenk hoge kwaliteit koffie op het werk! Bravilor Bonemat Fresh Ground meerkeuze koffie automaat. Deze werken met verschillende soorten verse bonen die bij elke koffie direct gemalen worden.


Een ingebouwde koelkast houdt vijf liter melk kou hiermee wordt fantastisch mooi melkschuim gemaakt. Espressomachine, merk: THERMOPLAN , type: Tiger CTM afmeting: 60x40x45cm (hxbxd) . Vol automatische espressomachine. Heb je een vol automatische espressomachine? Hiervoor heb je een tablet en een liquid nodig waarmee je de machine dagelijks kunt reinigen. Standaard zijn de producten Suma Café AutoTab C1.


Mavam en andere koffiemachine bouwers zien het voordeel in van het toepassen van de serto koppelingen en asemblages. Alle koffieautomaten die door De Friese Koffie Specialist worden geleverd zijn volledig gereviseerd en alle vitale onderdelen vervangen door nieuwe originele onderdelen. Een professionele koffieautomaat voor mensen en bedrijven die zich willen onderscheiden. WIST U DAT wij een lijst van partners hebben voor het laten BEZORGEN van uw kavels?


Vergelijk en ontvang de beste bezorgtarieven! Meer informatie - Klik hier. De thermo-plan AG, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Weggis, Zwitserlan schreef een succesverhaal. Koffiemachines Voor Zakelijk Gebruik Douwe Egberts Zakelijk.


Gebruikershandleiding BWCTMS - Read more about thermoplan , reiniging, gebruikershandleiding, wijzigingen, voorbehouden and apparaat. De organisatie werkt met een goed gevoel voor traditie en authenticiteit. En met het importeurschap van o. Maar dan wel in een hedendaagse setting. Met verkoopslagkracht, serviceverlening en marketingaanpak die grensverleggend en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts