vrijdag 25 september 2015

Krukas revisie

KRUKAS CONTROLEREN OP RECHTHEID EN MAATVOERING. Nadat een krukas gedemonteerd is uit een motor met lagerschade wordt deze gecontroleerd . Claes Revisie is al jaren gespecialiseerd in revisie en balanceren van. Als de tapmaat buiten de tolerantie ligt, dan wordt de krukas geslepen.


Aluminium lassen, per uur.

Cilinder fijnboren, € 200. Wanneer een motor is vastgelopen doordat een lager van de krukas is . Een revisie aan u motor is vaak vele malen goedkoper dan een complete. Een veelvoorkomend probleem is dat de lagers op de krukas uitgelopen zijn of . Reviseren van een motor op locatie of in onze werkplaats.


Slijpen is ook aan de orde wanneer een lager van de krukas is uitgelopen en de lagertappen . De krukas is een van de meest belaste draaiende onderdelen van de motor.

Na intensief gebruik zal de krukas sporen van slijtage gaan vertonen, dit kan . Deze krukas word door Burton Car Company volledig gereviseerd. Beide drijfstanglagertappen worden geslepen en aan de zuiger- . Revisie van losse onderdelen doet JR Tuning van alle modellen en merken. De lagering van de krukas in het motorblok. De axiale speling van de krukas. Maak uw oude motor weer nieuw en laat hem reviseren.


Ideaal voor liefhebbers van oldtimers. Maar ook voor motoren van industriële machines. CV KRUKASREVISIE 2CV KRUKAS REVISIE 2CV KRUKASREVISIE 2CV MET JAAR GARANTIE.


Beste mensen, Ik ben bezig mij mijn blok te reviseren. Nou moet ik ook nieuwe lagerschalen in mijn draagstang hebben. Hey hey, zoals een aantal van jullie gelezen zullen hebben heb ik dus mijn big end lagers er uit gereden.


Bij een nadere beoordeling van de motor viel het op dat de krukas wel erg veel axiale speling had. Normaal gesproken is een speling van 0.

Eén jaar na motor- revisie is de krukas gebroken, pech of slechte revisie ? Vorig jaar hadden wij motor problemen met onze Peugeot 3uit . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Mark van Schaick Marine Services is een uniek bedrijf in het Rotterdamse havengebied waar ervaring en vakmanschap nog echt een verschil .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts