vrijdag 11 september 2015

Quooker onderhoudspakket

Het kraanzeefje (de perlator) zal met enige regelmaat ontkalkt moeten worden, dit is eenvoudig zelf te doen. Draai met de hand de metalen huls aan het uiteinde van de uitloop los en leg het zeefje enige tijd in schoonmaakazijn. Afhankelijk van de waterhardheid kan het zijn dat op . Wanneer moet ik onderhoud uitvoeren?


Kan ik het onderhoud zelf uitvoeren? Waar kan ik onderdelen bestellen ? Bestel deze online bij ons. De perlator (kranenzeefje) moet met enige regelmaat ontkalkt worden. Het koolstoffilter zal bij regelmatig gebruik ééns per c. De kwaliteit van het water is afhankelijk van het gebied waar u woont.


Bijkomed voordeel tijdens . Vandaar dat deze kraan ook wel de kokend- water-kraan genoemd wordt. Ideaal wanneer je per direct kokend water nodig hebt of gewoon geen waterkoker op je aanrecht wilt. Neem contact met ons op voor de scherpste prijs! Of wordt het apparaat minder snel warm? Wij kunnen in de meeste gevallen dit snel leveren ! Ontkalk regelmatig de perlator (het kranenzeefje).


Het vervangen van het HiTAC koolstoffilter kunt u . Bij Keukenmarkt België alle quookers op voorraad en laagste prijs garantie. Een speciaal boilersysteem zorgt ervoor dat het water onder druk kokend wordt gehouden, zonder . Hier zit een duidelijke handleiding bij het probleem is alleen dat er flexibele slang moet worden . Quooker Elders goedkoper? Ze schijnen netjes met energie om te. Verschillende van onze klanten hebben in de bedrijfskantine een quooker laten monteren, in plaats van bijv. Doe wel onderhoud op die dingen je schrikt wat er aan kalk uitkomt als hij een paar jaar oud is!


In een paar simpele stappen en met ons onderhoudspakket kun je deze problemen zelf oplossen. Image may contain: text. We mogen met trots zeggen dat afgelopen jaar een sterke groei hebben doorgemaakt!


We hebben onder andere nieuw personeel aangenomen en de showroom vernieuwd. Kokbeton vindt het erg belangrijk dat u de kwaliteit van onze producten kunt bekijken zodat u goed weet wat u krijgt. Om een werkblad en of spoelbak optimaal te houden is onderhoud nodig. Elk materiaal kun je het beste behandelen met producten die daarvoor zijn bestemd. Het is verstandig dat als je twijfelt over een reiniging product dit op een onopvallende plek uit te proberen.


Kanters Installatietechniek biedt particulieren, bedrijven, scholen en overheidsinstellingen complete service op het gebied van groot en klein installatiewerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts