vrijdag 11 september 2015

Watercooler huren

Koop is vanaf € 19per watercooler en u huurt al een watercooler bij Aqua Light vanaf € per maand inclusief het jaarlijks onderhoud. Wij leveren in heel Nederland. Vraag nu een gratis proefplaatsing aan. Heeft u een speciaal event en wilt u tijdelijk een watercooler huren.


U kunt bij ons tijdelijk een of meerdere watercoolers huren voor een korte (of langere) periode. U krijgt dan een perfect werkende watercooler en voldoende water en bekers om uw gasten een heerlijk glas koel water aan te bieden. Tijdelijk een waterkoeler huren.


U huurt voor een of meerdere dagen een waterkoeler die door ons bezorgd wordt op locatie. Uw medewerkers en bezoekers zullen ieder moment van de dag gebruik . Zowel zakelijk huren of particulier huren. Bekijk water koeler assortiment. Kies voor kwaliteit en fris drinkwater met een Aqualex leidingwaterkoeler. Watercooler kopen of huren ? Met de Eden MySpring watercooler heeft u altijd gekoeld water binnen handbereik.


Wilt u steeds fris en zuiver water en profiteren van een optimaal functionerende en hygiënische watercooler ? Sluit dan bij aankoop van een waterkoeler met fles een onderhoudscontract af. Ook bij het aansluiten van een water dispenser op uw waterleiding, adviseren wij u graag een onderhoudscontract. Culligan laat de keuze aan de klanten om een waterfontein of waterkoeler aan te kopen of te huren. Ontdek hier de verschillen. Rotterdam Als je opzoek bent naar een waterkoeler in Rotterdam dan zit je goed bij Aquacooler.


Wij verkopen en verhuren watercoolers , leidingwaterkoelers, bronwater en accessoires. Om kwaliteit te waarborgen verrichten wij, als u een waterkoeler bij ons besluit te huren , alle onderhoud en reiniging. Tevens wordt het exterieur van de installatie voor gekoeld drinkwater schoongehouden en gecontroleerd op eventuele defecten. Bij het huren van een watercooler dient een onderhoudscontract afgenomen . We worden allemaal milieu- en prijsbewuster en springen zuiniger om met energie.


Ook onze waterconsumptie evolueert de laatste jaren. De trend om waterkoelers te gebruiken is komen overwaaien uit Amerika en de verkoopcijfers stijgen hier jaarlijks. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren stappen steeds meer . Kopen, huren waterkoelers voor thuis, kantoor of bedrijven uit de aarde watercoolers. Via Verhuur ziet u een overzicht van alle waterkoeler verhuur.


Huur goedkoop een tijdelijk een wate. U wilt een waterkoeler huren ? Ological levert leidingwaterkoelers in een huurconstructie. Overzichtelijke maandbedragen en een goede service!


Een aantal van de door ons verkochte waterkoelers bieden wij tevens te huur aan op basis van een all-in gebruiksovereenkomst. Onze huurprijzen zijn inclusief levering en plaatsing, het jaarlijks vervangen van het waterfilter, jaarlijks onderhoud en het verwijderen van de waterkoeler aan het einde van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts