vrijdag 18 september 2015

American burger recept

Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten. En daarom maak ik eens in de zoveel tijd een burger die hij heeft bedacht. Zelfgemaakte burgers met alles wat er bij hoort zoals bacon, cheddar kaas en augurkjes. En als je het dan doet, moet je het ook wel echt goed doen.


Met dit recept maak je een Real American Burger met crispy bacon, melting cheddar cheese, gebakken uien en een lekkere theelepen ketchup en mayonaise. Garneer de burger met een paar plakjes zoetzure .

Een lekker amerikaans recept. Het lactosevrije hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees,. Vorm van het gehakt zes hamburgers. Toast of grill de hamburgerbroodjes, besmeer de onderste helften met een dun laagje mosterd en beleg met vlees, sla, schijfjes tomaat en augurk.


Recept uit de Allerhande Box: Amerikaanse hamburger met koolsalade, tomaat, ketchup en groentecrisps. Bestrijk de onderste helft van de broodjes met mosterd en beleg met een blaadje sla. Leg ze even onder de grill (snijkanten boven). Doe er wat mayonaise op en een hamburger.


Werk af met ketchup, tomaat en de uiringen.

Zet het hoedje erop en serveer. Hoe vond je het recept ? Where can you get a juicy bacon cheeseburger that is so superior to drive-thru fare? Right in you backyard with this delicious recipe. Jackie Burns, Silverdale, Washington.


Coolinarici je tagiran tagom american - burger. Bovendien is het erg leuk om eens zelf ketchupte maken. Die smaakt net zo goed op Jeroens burger als op snelle diepvriesfrietjes. Een vers flesje ketchup gaat bovendien al snel enkele weken mee in de . Een Amerikaanse hamburger maken is het lekkerst als het rundvlees grof gehakt is.


Big, juicy cheeseburgers just might be the all- American summertime comfort food. De American Burger is een mini hamburger die geserveerd wordt met American Coleslaw, sla en hamburgersaus. Voeg hem nu toe aan jouw receptenlijst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts