donderdag 17 september 2015

High tea ouddorp

Achter onze winkel in Ouddorp hebben we een gezellig Theehuijs! Dit is alleen te bereiken via de winkel). Ook serveren wij diversen soorten verse thee. Bij ons vindt u altijd de nieuwste meubelen en landelijke woonaccessoires.


In het gezellige Ouddorp vindt u onze even gezellige woonwinkel! De Overkant is een multifunctionele, sfeervolle ruimte met een goede akoestiek.

Iets te vieren of gezellig bij kletsen? Wij zorgen voor een middag pure verwennerij. Lekker uit eten in Ouddorp ? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Denk hierbij aan heerlijke lunchgerechten van vers gebakken broo een gezellige middag High Tea of.


Highteabrunch, Strandtent Iloon, Ouddorp. Frans restaurant, Nederlands restaurant, Spaans restaurant.

StrandtentIloon ligt op het schoonste strand van Ouddorp , in het licht van de Vuurtoren, waar het heerlijk toeven is. Heerlijk uitwaaien op het mooiste én schoonste strand van Nederland? Kom naar Strandtent Iloon in Ouddorp en geniet op dit magische plekje. Theehuis Ouddorp Theetuin Ouddorp High Tea Ouddorp. Vanaf 14:uur zijn ouderen van harte welkom in de Dorpstienden om te genieten van diverse hartige en zoete hapjes en biologische thee.


Blijf niet alleen thuis zitten, maar zoek de gezelligheid op. Bonbon, fudge, Carrot cake, Cup cake, Brownie, Scone, Clotted cream en Jam. Sandwich zalm, Sandwich gerookte kip, Omelet rolletje en een Quiche. Luxe High Tea € 2p.


Werelds aan het Strand biedt haar gasten een beleving van internationale allure aan het Grevelingenmeer! Geniet in een unieke setting van betaalbare luxe terwijl u zich in Ibiza, St. Strandpaviljoen Paal in Ouddorp is één van de meest moderne en populairste strandpaviljoens van Nederland. Zijn we in functie dan dragen we de bodebus van de voormalige gemeente Ouddorp. Vanzelfsprekend kunnen voor allerlei aanvullende diensten zorgen na de huwelijksvoltrekking.


Vaak verzorgen we koffie en thee bij de bruidstaart. Het bruidspaar zorgt dan zelf voor de taart, wij doen de rest. Catering en Partyservice Stellendam, Goedereede, Oostdijk, Ouddorp en Achthuizen.


Afbeelding van Landelijk assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts