vrijdag 18 september 2015

Stokpaardje uitgeest

Welkom bij bistro Stokpaard. Gezellig eten aan het Uitgeestermeer! Geniet van onze gerechten en het uitzicht over het water en de jachthaven. Lekker aan het Uitgeestermeer. Bistro Stokpaardje in Uitgeest.


Gewaardeerd met een 2. Nederlands restaurant, Frans restaurant, Vegetarisch restaurant. De meest volledige site met ruim 66. Zelf een review plaatsen.


Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Het is mooi gelegen aan het water omringd door nog twee restaurants. Datering, : september. Bijzonderheden, : Eigenaresse Simone Niesten en chef-kok Michiel nemen even pauze in het zonnetje voor hun restaurant. Collectienaam, : Rubriek, : Winkels en bedrijven.


Betalen met cadeaukaart op locatie. Hier is het bourgondisch genieten met al je zintuigen. Zowel in de winter als in de zomer is dit de ideale locatie voor een heerlijk . Een keuken waar het altijd zomer is, met invloeden uit Frankrijk, Spanje en Italië. In één woord mediterraan. SAVE UP TO OFF hotels near Restaurants and Cafes in Uitgeest.


Bedrijven die u kunnen interesseren. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Commentaren, openingsuren, adres, telefoonnummer, plattegrond en sluitingsdagen. Onverwachts hier gegeten. Helaas moesten we snel weer door en maar kort kunnen genieten van het mooie uitzicht, de gezellige sfeer en de goede nette service.


Het eten was heerlijk en snel klaar. Verse vis was precies goed net als de kip steak met kokos pindasaus. En de prijs viel reuze mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts