maandag 21 september 2015

Omega juicer onderdelen

Niet alle onderdelen staan op de site. Angel Juicer Deluxe Pakket. Grove zeef, dichte zeef, RVS- en glazen kan.


Parts Town has the largest in-stock inventory of genuine OEM Omega juicer parts with fast same day shipping until 9pm ET. Find the part you need today.

As long as your Omega juicer is still an active model, and it is still being sold worldwide or in the United States, you will definitely be able to find spare parts for it. Versapers is een Nederlands merk gespecialiseerd in slowjuicers. Matstone Juicer – Aanstamper. Met een slow juicer maak je zelf vers sap van groente en fruit.


Doordat het sap rustig geperst wordt, blijven vitaminen en mineralen intact. Ook komt er nauwelijks extra zuurstof bij wat je sap langer houdbaar maakt. Dit maakt de slowjuicer uitermate geschikt .

De set bestaat uit de Omega juicer , een fijne zeef, een dichte zeef, een sap zeef, een pulp en een sap bak, een stamper met siliconen ring, een schoonmaakborstel, verschillende eindstukken en een handleiding. Omega biedt jaar garantie op motor en jaar op de losse onderdelen. Hoe reinig je deze slowjuicer? Schrijf de eerste review over dit product. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Wat kun je met de Omega persen? Onder meer door de lange dunne persschroef is de Omega geschikt voor alle soorten groente en fruit. Harde producten zoals wortels en bieten kunnen met dit apparaat geperst worden. Ook is de Omega geschikt voor vezelige gro.


Probeer niet om onderdelen van het apparaat los te halen wanneer de motor aanstaat. Lees “Belangrijke veiligheidsinstructies (Pagina 4)” goed door en gebruik het apparaat verantwoord. Bewaar deze instructies. Met de Omega slowjuicer met saptap mix functie kunt u gemakkelijk een sap naar . Om u te helpen een keuze te maken uit de vele verschillende modellen blenders, juicers en slowjuicers hebben wij hieronder de belangrijkste eigenschappen op een rij gezet.


Wij leveren naast deze prachtige machines ook vele losse onderdelen , zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine weer compleet te maken indien een onderdeel beschadigd of. Koop of Verkoop omega op Marktplaats.

De Sana van Omega is een sterke horizontale slowjuicer met een enkele persschroef. Bovendien heeft de Sana van Omega een mooi en praktisch design. Mocht er groente of fruit vastgekoekt zitten dan kunt u de onderdelen een paar uur laten weken in een bak met warm water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts