maandag 14 september 2015

Tap huren gall en gall

Ons PARTY VERHUUR Heineken Thuistap. Met deze tap heeft u altijd koud bier! Extra stoelen nodig tijdens uw feestje? Huur dan deze ideale stapelstoelen die niet veel ruimte innemen. Deze stoelen kunnen alleen in de regio bezorgd worden.


Klik hier voor meer informatie.

Deze tap en toog kan alleen in de . De Heineken Cooltap heeft een tapvermogen van liter (1glazen) per uur en zorgt ervoor dat het 1e tot het laatste glas op graden gekoeld wordt. Wij zorgen er altijd voor dat u genoeg koolzu. Dan is het een goed idee om een biertapkar te huren. De tapwagen op wielen kun je eenvoudig verplaatsen en aansluiten. Er zit een professionele tapkra.


Vind de wijn- of whiskycriticus die jouw smaak deelt en koop nooit meer een fles die niet bevalt! Bekijk de openingstijden en de route naar jouw drankspeciaalzaak! Bij gallgall nick stalpers in oosterhout verhuren wij taps, statafels of staantafels met jupiler bier.

Voor elk feestje hebben wij de benodigdheden, glaswerk, alles voor de verhuur in oosterhout. Een tap huren is handig wanneer u een feestje geeft. Bier, glazen en zelfs sta- tafels huurt u desgewenst mee. Past het niet in uw auto? Wij bezorgen de bestelling graag bij u thuis, kijk hier voor ons bezorgtarief.


Alle prijzen zijn per dag, in het . Verhuur van biertaps Drankenspeciaalzaak Ton Overmars Amsterdam. Vaten of fusten Heineken, Amstel. Overige dranken: ……………………………………………………… IJsklontjes ( alleen sterrenhof wel mee te bestellen met plateau ). Bier kratjes (flesjes) Blikjes Bier. Kijk ook eens op de website, er zijn altijd leuke acties en aanbiedingen. Bij de tap zitten Jupiler glazen gratis inbegrepen.


Het huren van een Heineken biertap thuistap is alleen mogelijk in combinatie met aankoop van liter vaatjes Heineken. Bijpassend glaswerk leent u bij aankoop van de wijnen, Champagne, bier of . Mobiele koelkast € 200. In eerste instantie huren ze de tap. Na een paar dagen komen ze terug om hem over te kopen.


Heb je een feestje of receptie ? Het volledige assortiment Soda Club siropen en toebehoren is bij ons verkrijgbaar.

Wij verzorgen ook uw Relatiegeschenken en maken van elke fles een leuk cadeau. Biertap Huren Gall Gall Van Setten. Slijterij Zaltbommel Gall Gall.


Omschrijving: Verkoop van wijnen, gedistilleerde dranken, bieren- en frisdranken. Zoeken naar: Installeer onze app.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts