donderdag 11 mei 2017

Aeg lavamat opfrissen programma

Met het katoen wasprogramma kan jij vrijwel alle het witte en bonte katoenen wasgoed wassen. Met dit programma kan je lichte en normaal vervuilde kleding schoonmaken. Bij normaal vervuild katoen is °C het meest efficiënt qua energie- en waterverbruik.


De maximale temperatuur bij dit wasprogramma is °C en de . Het openen van de deur nadat het programma is begonnen. AEG lavamat : auto off knop reageert niet meer. Dit programma moet gebruikt worden . Machine was aan het draaien, maar het programma lijkt niet afgewerkt. Zoals gezegd geen mogelijkheid tot opstarten. Niks mis met elektriciteitzekering (algemeen).


Iemand enig idee, want morgen gaan we waarschijnlijk nieuw toestel kopen. Eco- programma : hiermee kun je zuiniger wassen, maar het programma duurt wel langer. Een eco- programma herken je vaak aan de naam.


Soms staat er alleen een soort pijltje achter of een pijltje om het programma. Voorwas: voor wasgoed met veel stof of zand. Gemengde stoffen (katoen en synthetische stof- fen). Wit katoen en kleurvast katoen.


Stoomprogramma voor katoen en synthetica. Voor het opfrissen van delicate kledingstukken hoef je niet meer een heel wasprogramma op te starten. Het OptiSense-systeem wast uw kleding zo voorzichtig mogelijk en nooit te lang, zodat uw wasgoed minder slijt.


Ik ben erg blij met mijn aankoop. Veel programma mogelijkheden, erg stil, je hoort hem niet als hij bezig is met wassen. Ook vind ik het programma opfrissen erg handig, je hebt zo vaak iets aangeha en je wilt het zo niet in de kast leggen, en dan is dit programma erg handig. Hij bevalt me prima, en de prijs is nog al wat.


Zeer uitgebreid wasprogramma o. Kort, katoen, wol, snel eco, opfrissen enz inclusief. Oude machine nemen we mee retour als u dat wenst. Voor meer advertenties van ons kunt u klikken . Vaak is de functie schoonwassen bij veel wasmachines goed. Programma : Cijfer: Programma : Cijfer: Schoonwassen 40°C 9. Stoom verwijdert geen dierenluchtjes. Stel het stoomprogramma niet.


Kenmerken: - Silent System- Goede geluidisolatie dankzij o. Programmaverloop-indicatie- Startuitstel tot uur mogelijkMet de STARTTIJDKEUZE drukknop kunt u de start van het programma enkele uren uitstellen - bijv. Wasmachines met een kort programma helpen jou besparen op energiekosten. Wanneer jouw kleren opgefrist moeten worden, maar ze niet écht vies zijn, is het korte programma op de wasmachine een aanrader. Speciale stoomprogramma.


Deze zijn ontwikkeld voor de momenten waarop jij kledingstukken hebt die je enkel even moet opfrissen , en waar geen volledige wasbeurt voor nodig is. Het geluidsniveau van deze wasautomaat kan nog extra worden gereduceerd door het selecteren van het Extra Stil programma voor katoen en synthetica. Dankzij dit royale vulgewicht kun je niet. Een van de meest zuinige AEG wasmachines met jaar motorgarantie handig stoomprogramma en Woolmark Gold programma.


Wil je regelmatig je kleding opfrissen , of delicate stoffen veilig wassen. Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een wasmachine met stoom wasprogramma! Ontbrekend: lavamat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts