vrijdag 12 mei 2017

Whirlpool indiana c handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over . Het bekijken en downloaden van deze Wasdroger handleiding is geheel gratis. Mij machines laten me steeds in de steek. Let op, de laatste reactie is ouder dan dagen.


De handleiding voor deze wasmachine vindt u hier online.

Hoewel wasmachines waterinvoer aankunnen tot ongeveer 65° C , raden veel fabrikanten dit af. Deze handleiding en de wasdro- ger zelf zijn voorzien van belang-. De wasdroger mag niet worden geïnstalleerd achter een afsluit- bare deur, een schuifdeur of een deur met een scharnier aan de tegenovergestelde zijde van die. Voor modellen met warmwatertoevoer: de temperatuur van de warmwatertoevoer mag niet hoger zijn dan 60° C. Sluit de afvoerslang aan op de sifon of haak hem met het . Nu wil ik deze graag zelf vervangen, maar hoe kan ik zien welke snaar ik nodig heb? De enige treffer werd gescoord door seydou keita op slag van rust.


Daarom handleiding whirlpool indiana c had de vrouw politiebewaking voor de deur gevraagd.

Zij heeft een speciaal kantje dat meer dan bizar is. Ze verdenkt hen er zelfs van haar geiten te handleiding whirlpool indiana c hebben vermoord. Welke was mag er wel of niet in - Hoe weet ik nu welk programma ik moet gebruiken, dus hoeveel graden en hoelang? Koop of Verkoop wasdroger whirlpool op Marktplaats.


Condensor wasdroger whirlpool indiana c inhoud kg. Met beknopte handleiding. Luchtvochtigheid in bedrijf. Maximaal stroomverbruik. Nominale ingangsspanning en -frequentie.


Bespaar wasmiddel, tij water en energieverbruik door “Voorwas” niet te selecteren voor licht tot normaal bevuilde was. Behandel vlekken eerst met een vlekkenmiddel of maak ingedroogde vlekken nat voor het wassen, om niet op hoge temperatuur te hoeven wassen. Bespaar energie door op 60° C te wassen in plaats . Indicatie “Kraan dicht”. Als de machine wordt gestart met een wasprogramma, dan start hij met pompen en hierna gaat het service ledje branden. Hij start met afpompen en dat werkt prima.


Hierna start normaal gesproken de water toevoer maar dit doet hij niet. Als ik de spoelen van de inlaatklep doormeet dan hebben ze een . Herunterladen und anzeigen Bedienungsanleitung WHIRLPOOL INDIANA C Wäschetrockner online.

Klicken Sie auf, um zu gehen Herunterzuladen WHIRLPOOL INDIANA C Wäschetrockner kostenlos. Let er wel op dat je een veiligheids weerstand krijgt en niet een gewone versie. Mogelijk de snaar, het snaarwiel of de . Handleiding , Handleiding niet standaard inbegrepen.


Taal bedieningpaneel, Engels. Aandrijfmechanisme motor . Vous pouvez également le télécharger ici.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts