maandag 15 mei 2017

Whirlpool hollywood 1400 specificaties

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Tip: bekijk onze top beste Wasmachines. Resultaten van zoekmachines! De gebruiksaanwijzing wordt met uw product meegeleverd.


U kun hier ook de digitale gebruiksaanwijzing downloaden. Om uw gebruiksaanwijzing op te zoeken, voert u het typenummer van uw apparaat in.

Dit staat vermeld op de servicesticker aan de binnenkant van uw Whirlpool apparaat e. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Jaarlijks energieverbruik. Weergave resterende programmaduur. Eind- of starttijd in te stellen met timer.


Ja hoor tussen kerst en oud en nieuw was hij stuk! Cetrifuceren deed hij niet meer. Meteen naar IT`s gebeld en er zou contact met mij worden opgenomen.

Werd ook al wel snel gedaan, er zaten immers feestdagen . Verwijderen van de verpakking en inspectie. Whirlpool wasmachines, 6th Sense wasmachines, Whirlpool 6th Sense wasmachines. Controleer na het uitpakken of de wasmachine niet beschadigd is. Gebruik de wasmachine in geval van twijfel niet.


Neem in dat geval contact op met de klantenservice of uw plaatselijke leverancier. Bewaar het verpakkingsmateriaal (plastic zakken, polystyreen enz.) buiten . Beste forummers, Vandaag bij het wassen ging ineens het rode lampje pomp schoonmaken branden. Staat de handleiding van uw Whirlpool Wasmachine er. Behaal moeiteloos professionele resultaten.


Inspirerend Gebruiksaanwijzing Whirlpool Wasmachine – Toegestaan voor jou de blogsite, binnen dit tijdsperiode we zullen laat zien betreffende gebruiksaanwijzing whirlpool wasmachine. Deze wasmachine is uitsluitend bestemd voor wasgoed dat geschikt is om. En vanaf nu, dit is de allereerste afbeelding. Verkoop en reparatie van vintage audio en electronica. Reparatie, verkoop en verhuur van nieuw en gebruikt witgoed.


Capacity Electric Range with True Convection Cooking System. Complete assortiment Whirlpool Bauknecht onderdelen op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts