woensdag 24 mei 2017

Oude bierkratten kopen

Vind bierkratten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Leuke bierbak bierkrat in goede staat.


Zeeberg bierkrat met flessen Slagmulders oud bier bruin tafelbier. Brussels bierkrat met flesjes Horse ale en flesjes… Prijs o. Dendermonde Grembergen . Deze webshop biedt meer dan 1. Belgische bieren en soortgelijke producten aan. Allemaal aan huis geleverd voor enkele euros. Alleen de Aldiflessen (en misschien ook die van de Lidl) kun je niet ergens anders inleveren. Hun bier kun je namelijk niet ergens anders kopen.


Omgekeerd kun je bekende merkflessen ook niet kwijt bij Aldi en Lidl, omdat ze die daar niet verkopen. Overal krijg je cash terug of verrekenen ze het met de boodschappen. Krat bier in de aanbieding.


Heineken, Grolsch, Amstel, Hertog-Jan, Bavaria en veel meer merken! Ok misschien een beetje een stomme vraag maar ik drink nooit bier en heb geen idee waar kom ik aan de lege bierkratten. Via marktplaats zou langer. Weet iemand waar ik kratten voor deze flesjes zou kunnen kopen ? Alcoholpercentage,.


Brouwer, Geuzestekerij De Cam. Oude lege olievaten ze zijn er weer. Aantal: Vintage groene legerkist. Onmiddellijk beschikbaar! Verschillende bieren het hele jaar extra voordelig.


Bekijk alle aanbiedingen! Ik heb lege bierkratten nodig (echt leeg, dus ook zonder flesjes), nou ben ik bij de gg geweest maar die hebben maar restkratten per week. Het Oude Vat Gemert Hallo Antal, bedankt voor je recensie. Jammer dat er niet goed gecommuniceerd is.


U hoeft namelijk géén bierkratten opnieuw te kopen maar het statiegeldbedrag wordt niet uitbetaald. Eerst werden hiervoor alternatieve producten gebruikt, zoals bierkratten of oude melkkratten. Niet erg praktisch en ook niet heel mooi. Gelukkig zijn de kratten die wij aanbieden een stuk beter. Zowel een goedkoop fietskrat of een a-merk, de kwaliteit is altijd goed.


En uiteraard goed geprijs zoals je van ons gewend bent! Welke kratjes zijn jouw favoriet? Xenos heeft veel houten kratjes en fruitkisten in diverse formaten en kleuren. Soms is het leuker en soms ook goedkoper om iets te gebruiken wat niet speciaal voor op de fiets bedoeld is, maar wat prima voor het doel geschikt is, zoals bijvoorbeeld een oud houten bierkrat of een oude bakkersmand met deksel Wat je ook gebruikt, zorg dat het stevig is en monteer de mand of het krat goed op je fiets.


Fruitkisten voor interieur- en tuindoeleinden. En ik weet het is allemaal een beetje beun en niet netjes afgewerkt, maar goed zo werken wij nouw eenmaal in oude meer. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.


De ondernemer ziet het niet als een risico om het pand te kopen , terwijl de bestemming nog onzeker is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts