donderdag 25 mei 2017

Biertap te koop

Artikel wordt verkocht wegens te weinig gebruik. Koop of Verkoop biertap op Marktplaats. Te koop : Perfect draft biertap. Vele aanbiedingen bij bol. Biertaps koop je eenvoudig online bij bol.


Jouw Tap , jouw bier, jouw feest. Klanten waarderen onze goede service, gedegen adviezen en scherpe prijzen. De getoonde prijzen zijn allemaal exclusief.


Een thuistap is een biertap die thuis kan worden gebruikt. De Wunderbar Cooler is geschikt voor bijna alle biermerken die in en litervaten te koop zijn. Thaise biertap Zo wordt er in Thailand veel bier gedronken, met deze unieke biertap met een inhoud van liter bier. Deze biertap heeft geen.


Thijs Merks van Postillion Hotels vertelt over zijn ervaring met BLADE in een pilot : “We zijn al lange tijd op zoek naar een manier om onze vergadergasten een kwalitatief tapbier aan te kunnen bieden. BLADE is de perfecte oplossing voor ons, gasten kunnen zelf hun eigen biertje tappen op plekken waar . De biertapwinkel staat voor kwaliteit brouwerij materialen. Wij hebben een groot assortiment op voorraad dus wij kunnen de levertijden kort houden.


Van flair moer tot een complete biertap wij kunnen alles leveren en maken. Brita groot model waterzuiveraar en dispenser, no. En hier door goed te gebruiken voor alle soorten bier en pils. Zeer compact en toch een flinke capaciteit voor algemeen gebruik.


Dankzij het slim gebruiken . Helaas heb ik net mijn brouwerij verkocht. Ik nog een (tafel) tap beschikbaar. Bent u partner van HEINEKEN of wilt u dat worden en bent u geïnteresseerd om eigenaar te worden van uw tapbier installatie?


Dan biedt HEINEKEN Horeca Services B. Taptomat is trots dit prachtige en handige systeem mede te hebben ontwikkeld. Voor geldende materiaalprijzen . Naar alle reinigingsmachines en reinigingsmethodes . Er zijn biertappen te koop en te huur in verschillende soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts