vrijdag 26 mei 2017

Samsung wasmachine met wifi

Coolblue: alles voor een glimlach. Je bedient een wasmachine met wifi waar en wanneer je maar wilt met je telefoon of tablet. Start bijvoorbeeld het programma van de slimme wasmachine met de bijbehorende app.


Via deze app blijf je ook op de hoogte van het wasproces. Je weet zo precies wanneer en hoe laat jouw kleding schoon is. De nieuwe generatie wasmachines is uitgerust met wifi.

Sinds kort is daar de bediening van verwarming en verlichting bij gekomen. Vooral bij een wasmachine is het handig om die op afstand te kunnen bedienen en te controleren. Wilt u het wasprogramma alvast starten terwijl u nog onderweg bent?


Een WiFi wasmachine biedt deze mogelijkheid. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het downloaden van de bijbehorende app. Een eerste indruk van de Consumentenbond.


Daarmee kunt u de wasmachine starten, wordt aangegeven wanneer het programma is afgelopen en kunt u de AddWash status bekijken: gedurende het wasprogramma wordt aangegeven tot wanneer uw wasgoed via de . Meest handige functie op deze wasmachine is het iDos-systeeeen automatisch doseersysteem voor je.

Ben jij opzoek naar slimme wasmachines die efficiënt zijn? Check ze in deze WANT to. De wasmachines zijn bijvoorbeeld met Wifi verbonden of hebben een startuitstel.


Bij sommige wasmachines kun je. Altijd makkelijk als je niet thuis bent. Samsung Belgium 9views. Wie heeft er nog een hekel aan het draaien en bijhouden van de was. Internet of Things (IoT) sluipt steeds meer onze huizen binnen (en gaat nu pas exploderen) en het was pas toen we een weekend zonder Telenet-internet zaten, dat we zagen hoeveel IoT devices we ondertussen hebben.


Gaande van Sonos luidsprekers, over een WiThings weegschaal, Netatmo . Steeds meer wasmachines en drogers beschikken over een WiFi -ontvanger. Wat is de Smart Washer-app? Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma.


Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten . Wil je niet elke keer weglopen van het diner om te kijken of de wasmachine al klaar is? Een wasmachine met wifi bedienbaar. Nadat ik dat dus maar op de laptop had gedaan, kwam ik binnen.


Vervolgens moet je de telefoon linken aan de wifi van de wasmachine , om daarna de wasmachine weer aan je gewone wifinetwerk te hangen.

De meldingen kunnen verschillende informatie bevatten, denk bijvoorbeeld aan een melding dat de was klaar is, dat de wasmachine vol is en nog niet. Bediening wasmachine via wifi. Jaja, het huishouden wordt steeds een stukje leuker en makkelijker. Tegenwoordig kan je namelijk zelfs je wasmachine bedienen vanaf de bank!


Hierdoor kunnen gebruikers de was . Naast de wasmachine en de vaatwasser is namelijk ook de oven van afstand bedienbaar. Dit zorgt voor extra gemak in de keuken en het wordt nog eenvoudiger om deze keukenapparaten te gebruiken. Ben jij geinteresseerd in een oven met wifi , maar wil je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts