donderdag 18 mei 2017

Create2fit

Create2Fit verkoopt consumentenproducten online en via de winkel in Naarden, waarbij elke webshop specialiseert in een . Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie. Oprichters Tom Coronel en Marc Koster hebben alle aandelen van Create2Fit teruggekocht van RFS Holland Holding. De transactie heeft maandag plaatsgevonden, laat een woordvoerder van RFS weten aan RetailNews.


Create2Fit , het bedrijf van Tom Coronel en Marc Koster, heeft met Phurby.

Het is de vijfde webshop van het Naardense bedrijf. Tom Coronel heeft zijn bedrijf Create2Fit na zes jaar weer teruggekocht van RFS Holland Holding. Tom Coronel mocht Create2Fit vorig jaar zomer terug hebben van RFS Holland Holding (wehkamp).


Hij ging de uitdaging aan. De nummer van de Twinkle1moet in het nieuwe boekjaar weer zwarte cijfers schrijven. Contact gehad met klantenservice Create2Fit aangaande kapot handvat van het waterreservoir van een Saeco Koffiemachine.


Klacht is genoteerd en er werd aangegeven (via mail) dat er binnen 1-dagen een terugkoppeling zou komen. Na dagen zelf maar weer contact.

Marc Koster is weer terug bij het bedrijf dat hij ooit met Tom Coronel begon, bij Create2Fit. Dat verklapt een wijziging op zijn LinkedIn-profiel. Vrijwel exact twee jaar geleden maakte Koster bekend Create2Fit te verlaten. Dat ontwikkelde elf volautomatische campagnes en . Wat vindt u van Create2fit ? Deel uw aankoopervaring en hoor wat klanten hebben gezegd over Create2fit.


Branche: e-commerce en autoracerij. Deze Samsung EcoBubble wasmachine is voorzien van de nieuwste technologie en is enorm zuinig! De EcoBubble technologie voegt tijdens het mengproces lucht toe aan het water en wasmiddel.


Zo ontstaat er een beter . Rubriek Webshop en postorder. Meer informatie over hoe het is om bij Create2fit te werken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Create2fit , benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt aangenomen.


Profiel Create2Fit : Create2Fit exploiteert vanuit Naarden verschillende specialistische internetwinkels, waaronder Televisiewinkel. Om de klant van een uitmuntende dienstverlening te voorzien werken ruim enthousiaste medewerkers in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts