woensdag 31 mei 2017

Sanitair open op zondag antwerpen

Winkels open op Zondag in Antwerpen. Is GAMMA open op zondag of zijn we soms langer open dan gebruikelijk? Niet alle winkels zijn open op zondag en bovendien verschilt het per plaats.


Daarom kan je in dit overzicht van speciale openingsuren snel nakijken of er een GAMMA bij jou in de buurt is die open is op zondag. Ook als onze winkels langer open zijn .

Onthouden als Mijn winkel. Donderdag: open tot 21h. Maak je liever een afspraak? Al de openingsuren van de verschillende Badkamers in België vindt u op deze pagina.


Ook adresgegevens en contactgegevens van Badkamers vindt u hier. KVIK Schelle - Elke zondag open. Hier staan klanten erg open voor nieuwe trends en zijn ze begaan met design.

Dinsdag mei uitzonderlijk gesloten (Dag van de Arbeid). Uitzonderlijk gesloten mei. Lentekorting geldig bij aankoop van willekeurige artikelen uit het volledige assortiment. De prijzen zijn inclusief BTW en . Bezoek onze showroom in Antwerpen , en laat u inspireren door ons ruime aanbod in vloer- of wandtegels, parket of laminaat.


Of doe wat leuke ideeën op voor uw badkamerrenovatie! Onze experts staan voor u klaar. Kom en bekijk nu onze nieuwe collectie vloertegels. Zoek je inspiratie of advies over producten? Stel je vraag: onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg.


Al onze winkels zijn open van maandag tot en met zaterdag, . Banio is de specialist op sanitairgebied. Bij Banio focussen wij op de keuze, de kwaliteit en de beste prijzen. Wij beschikken over jaar kennis en ervaring in de sanitairbranche.


Via onze showroom en onze web shop bieden wij u een uitgebreide keuze aan vooraanstaande merken in sanitair.

Lambrechts, nummer in België op het vlak van sanitair , verwarming en hernieuwbare technieken, heeft in Hasselt met haar 5. Deze nieuwe showroom met een prachtige glazen gevel van 60m en een knap interieur biedt werk aan extra . Dambruggestraat 102-Antwerpen. Hubo is de specialist in doe-het-zelf artikelen met meer dan 1winkels in België. Bezoek de prachtige badkamer toonzaal van Sanitairwinkel. Bekijk onze promoties en bestel ook online!


Veel inspiratie, deskundig advies en gratis parkeren! Schoten, nabij Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts