woensdag 10 mei 2017

Baby brezza marktplaats

Vind baby brezza op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De baby brezza formula pro maakt het klaarmaken van een flesje wel heel gemakkelijk.


Zo eenvoudig als jij een kopje koffie zet met een senseo maak je met dit flesvoeding apparaat een fles klaar voor. Ideaal apparaat om flessen klaar te maken. Met één druk op de knop is de fles klaar en meteen op __temperatuur.


Baby brezza formula pro. Apparaat is vanaf de 2e week december pas in gebruik gegaan. Sinds weken wordt het apparaat niet meer gebruikt. Fijn en goed werkzaam apparaat.


Verkoop helaas het apparaat ivm. Doos en omschrijvingen aanwezig. Verzenden op eigen risico. Te koop aangeboden: in goede staat verkerende baby brezza formula pro.


Slechts twee weken gebruikt i. Gebruiksaanwijzing aanwezig. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Geen gedoe meer om het water op de juiste temperatuur te krijgen en het klontvrij mengen van. Beaba babycook , baby stomer, baby voeding bereider. Bunschoten-Spakenburg, UT . Enkele maanden gebruikt zonder problemen. Alle boekjes zitten erbij.


Te koop baby brezza formula pro de baby brezza formula pro maakt het klaarmaken van een flesje wel heel gemakkelijk. Dit is een nieuw ongeopende baby brezza formula pro flesvoeding aparaat. Doe een goed bod en hij is van jouw!


Incl doos en alle boekjes. Vaste prijs flesjes voor de baby gemaakt in seconden met druk op de knop, perfect gedoseerd en op temperatuur. Zo goed als nieuwe babybrezza. Ziet er super netjes uit en werkt naar behoren.


Ongebruikte baby brezza inclusief bon van babywalz en maanden garantie via fabrikant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts