woensdag 10 mei 2017

Feestzaal leiden

Op DNLS vindt u een feestzaal in Leiden voor bedrijfsfeesten, evenementen, trouwfeesten en andere gelegenheden. Ben je op zoek naar een divers aan zaalverhuur Leiden opties? Waarom zou je namelijk een prachtige feestzaal huren in Leiden en vervolgens als hij erg . Een feestlocatie Leiden heeft verschillende eigenschappen voor ieder wat wils.


Zaalverhuurder in Leiden , vind een zaalverhuurder en alles over zaalverhuur. In onze bedrijvengids vind je adressen en links naar websites van feestzalen voor jullie bruiloft.

Feestlocatie regio Leiden zoeken? Rockademy Cafe is een unieke feest zaal. Géén minimale omzet, afkoop barpersoneel of geluidsoverlast maar lekker je eigen feest en kosten bepalen! Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.


Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke . De centrale ontmoetingsruimte (met een grote bar) wordt omgeven door vier vergaderzalen. Doordat vrijwel alle wanden verplaatsbaar zijn . De Poortwachterszaal op de eerste verdieping is misschien wel de mooiste feestzaal van Leiden en beschikt over een groot dakterras. Op zoek naar zaalverhuur in Leiden ?

Nederlan ook voor zakelijke meetings! Wilt u een zaal huren voor een feest, vergadering of trouwerij? Bij Scheltema Leiden kunt u voor verschillende doeleinden sfeervolle zalen afhuren en vindt u tevens een verrassend aanbod aan culturele evenementen. Het Scheltema Leiden complex bestaat uit vier verdiepingen, met een diversiteit aan zalen die voor een groot scala aan activiteiten en evenementen gebruikt . Van bruiloftzalen in een kasteel, boerderij, partycent. Hier vind je een geschikte feestlocatie voor je borrel, afstudeerfeest of receptie.


Ook geschikt als vergaderruimte. Vanaf prijs per dagdelen. Hotel de Gouden Leeuw is gelegen in Voorschoten, dichtbij Leiden en Den Haag en is een bijzonder geschikte locatie voor als u een aparte zaal wil huren. Van der Valk Hotel Leiden heeft een mooie keuze aan stijlvolle zalen voor u. Reserveer uw exclusieve, gezellige en explosieve avond bij Zaalverhuur Kruytschip van Leiden.


Bij Duinzigt Oegstgeest kunt u een zaal huren in de buurt van Leiden. Wij zijn een inspirerende, laagdrempelige en hoogwaardige locatie waar u terecht kunt . Betaalbare zalen in het centrum van Leiden met gratis parkeerplaatsen voor groepen tot personen. De historische Poortwachterszaal is misschien wel de mooiste feestzaal van Leiden.


De houten balken geven de ruimte een intiem karakter, . De Nobel, Leiden , Line-up: Fiesta Macumba, Lalo. Deze kan bijvoorbeeld ook perfect gebruikt worden als aparte receptieruimte om een avondfeest in de ruime feestzaal in te leiden. De aard van uw evenement .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts