dinsdag 16 mei 2017

Geert schaaij

De verkochte aandelen hebben een beurswaarde van ruim 600. Geld beleggen in microcaps en helemaal in reversed take overs is gevaarlijk. Schaaij zelf is er woedend . Quote ging het app-gesprek met hem aan.


Tjonge, tjonge, wat een sensatie met die Vermeend hè?

Knippen, plakken, zo makkelijk kan het schrijven van een boek zijn. Neem ook een abonnement op Beursgenoten. Beursfondsen koersmanipulatie zwendel. De enige plek waar nog wat te verdienen valt omdat spaargeld niets meer oplevert is de beurs. In feite wordt je als je wat geld hebt naar beurs toe . Hij is vooral bekend van zijn gesprekken met Harry Mens van het programma Beursgenoten.


Dat is het fonds waarvoor beleggersclub VEB onlangs waarschuwde.

Verenigde Nederlandse Compagnie verkocht. Beursgenoten zoekt en volgt beleggingen die kansen bieden of bedreigingen vormen. Er zal een aantal kansrijke aandelen en parels onder de loep worden genomen.


Een abonnement kost slechts een . Nieuwe Steen, oliefondsen, BMW, ING en Ordina. Geert denkt dat er nog een heleboel geld naar de beurs komt omdat volgens hem spaarders straks moeten gaan betalen om geld bij de bank te mogen . Het scenario van de reeds failliete afvalverwerker Inverko lijkt zich te herhalen. Neem contact op met Sprekersbureau Quality Bookings.


Al meer dan jaar ervaring met het adviseren van de juiste spreker voor uw doelgroep, doelstellingen en budget. Een van de grote bezwaren tegen reverse is dat beleggers nauwelijks weten waarin ze (kunnen) beleggen. Ook bij VNC, het beurs genoteerde investerings fonds onder controle van. Hoe slecht het belangrijkste dochterbedrijf van VNC er financieel voorstond afgelopen . Hij was actief als onafhankelijk vermogensbeheerder en beleggingsadviseur en is veel gevraagd in de media. Een duidelijker beleggingsadvies kunt u zich niet.


Wij zagen dat al veeeeel eerder.

Hoe zo voortschrijdend inzicht! Pharming is echt een Pareltje op de AEX. De communicatie over een tegenvallende omzet bij SnowWorld is in het verkeerde keelgat geschoten bij aandeelhouders.


Vele aanbiedingen bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts