maandag 22 mei 2017

Stomerij capelle aan den ijssel koperwiek

Schrijf je dan in voor onze . De meest volledige site met ruim 66. Current City and Hometown. Huidige woonplaats en geboorteplaats. Capelle aan den IJssel , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Bekijk hier een lijst met onze beste stomerij professionals in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Krimpenerwaard - Zuid-Holland.


Diensten in deze winkel. Je kleding schoon en fris met onze Stomerijservice. Voor het kopen en opladen van een anonieme OV-chipkaart of een wegwerpchipkaart.


Zoals u ook van de naam begrijpt, is kanaalweg kledingreparatie ook gespecialiseerd in het stomen van al uw textiel. Meubelstoffeerdrij Capelle. Met onze kledingreparatie en stomerijservice zorgen we voor een vakkundig herstel en aanpassing van kleding.


Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding). Kledingreparatiebedrijf. Ophaalmoment reserveren . Money Transfer Bij ons kan je terecht om gemakkelijk wereldwijd contant geld te versturen en te ontvangen via een Money Transfer dienst. De ontvanger kan het geld bij andere agentschappen wereldwijd ophalen. Er is geen bankrekening of credit card nodig.


PostNL Pakketpunt Je kunt je pakket ophalen, versturen of . Discover the best local restaurants, bars, cafes, salons and more on Tupalo. Het vervaardigen van woningtextiel en kleding. Bekijk ook alle beoordelingen, openingstijden, informatie en.


Winkel in kleding, raam- en meubeldecoratie, . Een goede ervaring of ontevreden De Koperwiek Stomerij. Wij hebben een zeer ruime sortering aan keuze, kwaliteit en merken. Ons aanbod omvat kwaliteit schoenen voor dames en heren tegen een betaalbare . Boterham Express, Koperwiek.


Kwaliteitsschoenen vragen om kwaliteitsonderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts