dinsdag 30 mei 2017

Slimme wasmachine wifi

Je bedient een wasmachine met wifi waar en wanneer je maar wilt met je telefoon of tablet. Start bijvoorbeeld het programma van de slimme wasmachine met de bijbehorende app. Via deze app blijf je ook op de hoogte van het wasproces. Je weet zo precies wanneer en hoe laat jouw kleding schoon is.


Draai bijvoorbeeld alvast een was als je op weg bent naar huis.

Open de bijbehorende wasmachine app, geef aan welk soort wasgoed je wilt wassen en start het programma. Daarnaast beschikken de AddWash-modellen . Slimme wasmachines maken het (was)werk efficiënter. De wasmachines zijn bijvoorbeeld met Wifi verbonden of hebben een startuitstel. Bij sommige wasmachines kun je zelfs tijdens het wassen kleding toevoegen.


Kleding ophangen moet je natuurlijk wel zelf blijven doen. Check hier de vijf beste slimme .

De nieuwe generatie wasmachines is uitgerust met wifi. Samsung maakt al gebruik van een dergelijk systeem en ook LG heeft de wegen van de interactieve wasmachine inmiddels . Zo kun je een wasprogramma aanzetten waar en wanneer je maar wilt. Ook krijg je een melding als de was klaar is.


Handig voor als je onderweg naar huis vast een wasje wil draaien of als je niet naar zolder wil lopen om te kijken of de . Wilt u het wasprogramma alvast starten terwijl u nog onderweg bent? Een WiFi wasmachine biedt deze mogelijkheid. Ontbrekend: slimme Bediening Samsung wasmachine via wifi: eerste indruk.


Deze Samsung wasmachine kun je bedienen via wifi. Een eerste indruk van de Consumentenbond. De meldingen kunnen verschillende informatie bevatten, denk bijvoorbeeld aan een melding dat de was klaar is, dat . Is een slimme wasknijper de toekomst van IoT? Of slaan we door in alle nieuwe ontwikkelingen.


Steeds meer wasmachines en drogers beschikken over een WiFi -ontvanger. Door middel van een applicatie die verbonden is met je wasmachine kun je een wasprogramma aanzetten waar en wanneer jij dat wilt.

Deze wasmachine is voorzien van Home Connect: de slimme oplossing voor thuis. U kunt zelfs de wasmachine op afstand bedienen. Een wasmachine met wifi wordt ook wel een “ slimme wasmachine ” of “ smart washing machine” genoemd.


Hieronder treft u een aantal wasmachines . Ervaar de service van wehkamp: gratis bezorging vanaf 20. Sinds kort is daar de bediening van verwarming en verlichting bij gekomen. Vooral bij een wasmachine is het handig om die op afstand te kunnen bedienen en te controleren. De nieuwste Samsung- wasmachines zijn daarom uitgerust met wifi.


Je wasmachine bedienen met een app via wifi ? Lees hier waarom , en vind de wasmachines die wifi ondersteunen. Gratis onafhankelijk advies! Heb jij soms ook het probleem dat je iets in de wasmachine vergeet te doen? Dankzij het Addwash systeem kan je zonder enkel probleem nog iets aan de was toevoegen terwijl de slimme.


Wassen starten vanaf je telefoon? Geen probleem met de wifi. Daarmee kunt u de wasmachine starten, wordt aangegeven wanneer het programma is afgelopen en kunt u de AddWash status bekijken: gedurende het wasprogramma wordt aangegeven tot wanneer uw wasgoed via de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts