vrijdag 19 mei 2017

High tea kijkduin

Lekker uit eten in Den Haag Kijkduin ? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Genieten van een heerlijke High Tea of High Wine? Bekijk de mogelijkheden op onze website. Iets te vieren of een goed excuus nodig om even gezellig bij te praten?


Dan is onze high tea zeker wel wat voor u! Ook dekken wij de tafel geheel in stijl. De high tea bestaat uit rondes, waarbij we bij elke ronde koffie of thee inschenken. Gezellig genieten van een overheerlijk uitgebreide high tea aangevuld met heerlijke hartige en zoete hapjes?


Fraai gelegen aan de boulevard te Kijkduin. Beachclub Titus ligt iets ten noorden van de boulevard van Kijkduin , bij Strandslag 5. Je kunt er heerlijk ontspannen en van het weer genieten met een hapje en drankje. Afgelopen zondag had ik weer een gezellige eetdate met mijn vriendinnen.


Dit keer was het een high tea bij Altro in Kijkduin. Naast alle mogelijkheden in onze brochures bieden wij ook nog diverse andere opties aan. Beachclub LEEF biedt u onder andere de mogelijkheid van een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een verrassende high tea.


Blossom weet als geen ander hoe een High Tea hoort te zijn. Verse huisgemaakt zoete en hartige lekkernijen in combinatie met een bijpassende thee. Wij werken samen met Kiona Malinka van Crusio Thee.


Tijdens de High tea nemen we je mee in de theeverhalen van Kiona. Wil je de high tea nog iets feestelijker maken. Het terras is bij minder goed weer verwarm zodat ook de rokers in een aangename ambiance kunnen vertoeven. Vlakbij het strand van Kijkduin , verstopt in een park met eeuwenoude bomen, bevindt zich een verborgen parel voor liefhebbers van de klassieke keuken.


Geeft u de voorkeur aan een buffet of wilt u een intiem diner, high tea of receptie in één van onze aparte ruimtes? High Tea 1pp Luxe High Tea 2pp Kijkduin Tour 4pp. Na afloop rekent uzelf af met het restaurant, Tours verlopen via ons. Maak een mooie tocht door de duinen en verwen jezelf achteraf met een uitstekende High Tea bij de Haagse Beek.


Wat gezelligs te vieren of een goed excuus nodig om een gezellige . U kunt genieten van een drankje of een bite bij de nieuwste hotspot van het charmante Kijkduin , Atlantic Beach. Welkom bij Habana Beach! Onze strandtent is gelegen op het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin. Met onze High tea kunt u ultiem genieten van verse thee en huisgemaakte lekkernijen die aansluiten bij de smaken. High Tea : Carpaccio rolls.


High Tea : Soup and Iberico ham croquette. De internationaal befaamde zandmotor bij Kijkduin. Heerlijk genieten van onze Tapas. Restaurant Bar Altro gemaakt door.


Ideaal voor bij een borrel, receptie of gewoon voor de gezelligheid. Deze vis komt regelrecht vanaf de boot en is dagelijks vers gevangen. De High Tea of Wijn Cheque, altijd leuk om cadeau te geven of te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts