woensdag 17 mei 2017

Gamko thermostaat

De Gamko webwinkel, een webwinkel voor klanten die onderdelen nodig hebben voor hun koeling! Download hier de gebruiksaanwijzing van uw Gamko koeling. Het model XR02CX, formaat 32u74xmm, is een thermostaat met tijdgeregelde ontdooiing, voor toepassingen in de koelsector bij normale temperatuur. Hij beschikt over een relaisuitgang om de compressor te besturen, een interne timer beheert de ontdooiing door het stoppen van de compressor.


Thermostaat Elstat TC-10-D (Gebruikt).

SKU: TC-10-D Categorieën: Gamko Onderdelen, Gebruikte Onderdelen. Instructie om eenvoudig de temperatuur in te stellen van uw Gamko koeling met groen display. Met deze instructie ziet u eenvoudig hoe u de thermostaat met rood display opnieuw kunt instellen. Deze nieuwe generatie koelingen voert Gamko onder de naam. Algemene kenmerken: Stekkerklaar - Revolutionair laag stroomverbruik - Sublieme koelprestaties.


Product: Gamko 3ART5VAA1thermostaat. Omschrijving: Een analoog thermostaat inclusief voeler voor Gamko bierkoeler. Gamko bar- buffet koelingen fustenkoelers frisdrankkoelingen etc etc de grootste voorraad en keus in nedelan snelle levering bel.

Voorzien van een bierspiraal, digitale thermostaat en roerwerk motor. Gamko Gebruiksaanwijzing thermostaat Flexbar. To maximize your viewing experience of this digital catalog, we recommend installing Adobe Flash Player Plugin. This installation will only take a few moments. Should you experience any issues with installation, please contact your System Administrator.


In uiterlijk gelijk aan Gamko fustenkoelingen. In hoogte verstelbare poten. Optie: sloten op deuren. Leverbaar met handig flessennest. Extra accessoires GM-Line.


De stekkerklare bierkoelers van Gamko zijn niet alleen geschikt voor tapbieren maar voor elke drank die u gekoeld wilt tappen. Gamko bierkoelers met openwaterbad zijn geschikt voor diverse bierspiralen en zijn standaard uitgevoerd met een ijsbankthermostaat. De nieuwe generatie ECO-line staat garant voor een lager stroomverbruik tot meer dan op jaarbasis. U verlaagt direct de bedrijfskosten en tegelijkertijd investeert u milieuverantwoord.


Alle Gamko bierkoelers en koelwatertanks werken met behulp van een open waterbad en zijn geschikt voor verschillende bierspiralen. De bierkoelers zijn voorzien van een mechanische thermostaat. De koelwatertanks worden standaard uitgevoerd met elektronische thermostaat.

Zet de thermostaat weer in de normale positie. Waarschuw de Gamko service-dienst. Storing: Temperatuur is te laag bij juist ingestelde thermostaat. Oorzaak: De thermostaat werkt niet.


Mijn gamko bierkoeler wilde niet meer koelen. Het euvel was snel gevonden, de thermostaat. Nu is mijn vraag kan ik hier eventueel met een gewone koelkast thermostaat uit de voeten? Daar kan ik eenvoudig aan komen namelijk.


Aan de huidige zit er een buisje aan de capillair wat in het water hangt. Eenvoudiger in het onderhoud. Elektronische thermostaat. ECO- Line van Gamko is dé standaard voor het creëren van een strakke, duurzame en efficiënte baropstelling.


ECO-Line flessenkoelingen zijn ideaal voor het excellent koelen. Gamko levert ECO-Line koelingen die stekkerklaar zijn en ECO-Line .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts