maandag 29 mei 2017

Pruimen banaan smoothie

Ochtends altijd tijdgebrek? Maak het jezelf makkelijk en drink deze gezonde ontbijt smoothie met banaan. Verwijder de pit uit pruimen. Neem een banaan en snijd deze ook in stukkken. Voeg het toe aan de blender.


Doe hier naar smaak ook yoghurt bij.

Mix dit met de blender door elkaar. Deze smoothie is van zichzelf wat zuur. Je kunt het eventueel wat . Een lekkere frisse pruimen smoothie voor na het sporten of als lekker tussendoortje. Als het warm is gebruik je bevroren bosbessen om er een lekkere koude pruimen smoothie van te maken. Je kan ze er ook normaal bij doen, dat is aan jou.


Alles in de blender en gaan met die banaan ! Maak eens een smoothie als ontbijt!

Dit smoothie recept met banaan en havermout is gezon voedzaam en makkelijk te maken. Met smoothies kun je eindeloos variëren. Eigenlijk kan je alle soorten fruit gebruiken om een heerlijk gezonde smoothie te maken. Je hebt er alleen een blender voor nodig. Als mensen zeggen tot in de pruimentijd!


Kan in ieder geval lang gaan duren. Maar de pruimentijd is van juli tot oktober! Dan kan het iedere dag pruimentijd zijn. Alle ingrediënten in uw blender doen en mix tot de ijsblokjes zijn vermalen.


Portiegrootte: per maaltijd. Enkelvoudig Onverzadigd Vet, 4g. Meervoudig Onverzadigd Vet, 7g. Snijd de bananen in stukken. Schil de pruimen en verwijder het pit.


Pureer het fruit in een blender of in een hoge kom met staafmixer. Verdeel over glazen en enjoy! Ik had net een heerlijke smoothie van zeven grote pruimen , en ongeveer bananen en carob - poeder.

Daarnaast was er een sla. Was de pruim en kaki en snijd deze in stukken en verwijder de pit van de pruim. Knijp de pruimen uit boven een bakje gooi de schil en de pit weg. Giet het fruit, yoghurt en de vanille suiker in de blender voor minuut kijk dan even of alles klaar is het kan zijn dat de appel nog stukjes heeft . Ze hoeven niet geschild te worden. Schenk er een beetje water bij.


Zet de blender aan en blend het geheel tot een egale groene smoothie. Bij deze smoothie geldt ook dat je er prima kruiden aan . Gezond én lekker ontbijt met deze spinazie pruim smoothie van banaan , lijnzaad , maca, spinazie en pruimen. De spinazie en pruimen combineren verrassend goed. Deze pruimen smoothie is goed te pruimen ! Samen met de meloen is het een heerlijk frisse en licht zoete fruit smoothie.


Bereidingswijze: Mix de melk met de perziken en de pruimen in de blender. Lekker als toetjes of gewoon tussendoor. Breng op smaak met de suiker en serveer onmiddellijk. Deze Bosvruchten smoothie is ook heerlijk.


Ik gooide het lekker allemaal bij elkaar in de blender, samen met wat appelsap. De smoothie is een beetje dikker dan je misschien zou verwachten van een smoothie , maar ik . Smoothie Pruimen – Spinazie. Movetoo Breda geeft Personal training en spinning lessen. Wij zijn een kleine sportschool in Breda die zich focust op persoonlijke begeleiding tijdens het afvallen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts