dinsdag 19 september 2017

Ferm combitool compact 160 watt

Zoek je een power tool die meerdere elektrische gereedschappen in één combineert? Deze veelzijdige machine maakt het mogelijk om verschillende klussen uit te voeren met één apparaat. Van slijpen tot boren en van schuren tot graveren: met de FERM combitool.


Dit maakt van de FERM combitool de ideale klushulp in en rond huis. Bekijk hier de handleiding van de ferm 160W combitool met flexibele as . Zo gebruikt u de krachtige machine met een vermogen van 1watt voor boor-, slijp- en schuurklussen, maar is hij ook ideaal voor het afbramen van metaal of graveerwerk. Het lichte en compacte design zorgt ervoor dat de combitool prima in de hand ligt . Combi-gereedschap 1Watt ). Deze FERM combitool is uiterst compact , eenvoudig te bedienen en voorzien van extra lang snoer (meter).


Dankzij de variabele snelheidsregeling is de tool voor universeel gebruik. De machine wordt geleverd inclusief accessoires, die via de . W - met soft start en asblokkering - incl. Deze combitool is uiterst compact , eenvoudig te bedienen en voorzien van een extra lang snoer (meter). W - spindelvergrendeling - variabele snelheidsregeling - opbergkoffer.


Voor iedereen een voordeel. Het is dé ideale combitool voor de doe-het-zelver! De combitool is voorzien van een spindelvergrendeling waardoor de accessoires. Ideal for grinding, sanding, polishing small surfaces.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. This multifunctional tool is fitted with a flexible shaft, which enables you to work better and with higher precision and gives you more working comfort. In addition to that, the machine has a spindle lock for easily exchanging all 40 . This combi-tool set features a compact design, adjustable stand and a flexible shaft for easy handling and favorable control. Roterende multitool Werkt op netstroom accessoires meegeleverd 1watt vermogen.


Gratis afhalen in de winkel, wel zo handig! Nooit meer wachten op je pakketje Altijd bij jou in de buurt. Accessories and a storage case. Vind winkels in de buurt. MateriaalMultifunctioneel gereedschap.


Bekijk online het product FERM combitool 1watt. Ontbrekend: compact Megekko. Transport- en opbergkoffer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts