vrijdag 29 september 2017

Plinten specialist

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouwmaterialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouwmaterialen. Wij kunnen maatwerk leveren voor ieder nieuwbouw- of renovatieproject, in kleine of grote afnames.


Daarmee kunnen wij elk . Met onze jarenlange ervaring en specialisatie in muurplinten hebben wij een unieke collectie weten op te bouwen met daarin stijlvolle plinten van hoge kwaliteit.

MDF plinten bestelt u bij mooieplinten. Onze plinten worden altijd vanuit voorraad geleverd en u kunt ze zelfs laten aflakken. Bestel goedkoop plinten online of kom langs in onze showroom! Maar het verstekzagen is niet voor iedereen makkelijk.


Wij helpen u met onze slimme plintencollectie ook deze klus eenvoudig te klaren. Omschrijf jouw klus voor het plaatsen van plinten op je vloer en kies uit vakmannen die interesse tonen in jouw opdracht. Onze gegronde én geschuurde plinten en architraven zijn schilderklaar!

Op voorraa dus snelle levering in Nederland én België - Maatwerk geen probleem! Plintencentrum - al ruim jaar specialist in interieur lijstwerk! Laminaatvloeren l Parketvloeren l Kurkvloeren l PCV vloeren l Legservice l Quickstep l Berryfloor l Wicanders. LABis ook uw specialist in het plaatsen van plinten. Wanneer u uw plint laat plaatsen door LABhoudt u alles overzichtelijk bij partij.


In sommige gevallen, indien u kiest voor een vloer zonder ban is het zelfs aan te bevelen. De legservice verleent de volgende werkzaamheden voor u: Het plaatsen. De complete vloer inclusief plint wordt dan gemaakt door de zelfde vakmensen. U kunt kiezen uit verschillende profielen, hoogtes en diktes . Platte en opstaande plinten van massief eiken of MDF.


Bekijk online onze plinten. Ons ervaren montageteam plaatst graag de MDF sfeerplinten van uw keuze in ieder type woning. Ook lastige hoeken zijn voor ons geen probleem.


Details bepalen uiteindelijk de kwaliteit en uitstraling. En dat geldt ook als het om uw vloer gaat.

Maar wij geven er graag wat extra aandacht aan omdat juist dat een vloer net dat extra accent kan geven. Het karakter van een vloer kan heel divers zijn. Dan bent u bij Broekhuis houtbewerking op het juiste adres wij ontwerpen en realiseren plinten op maat in elke vorm en houtsoort. Eurokit ontzorgt u graag op het gebied van plinten kitten.


Plinten en randafwerking zijn vaak een sluitpost. Onze experts kunnen u het juiste advies geven met betrekking tot de kleur en het materiaal om uw plinten te kitten. Ga niet zelf aan de slag maar laat één van onze specialisten uw zorg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts