donderdag 28 september 2017

Glazen urn druppel

Deze glazen mini urn in druppelvorm is met de hand geblazen en heeft een unieke kleurvlam aan de binnenzijde. Deze druppelvormige urn biedt in het gekleurde midden plaats aan een zichtbare hoeveelheid as (ongeveer liter). Elke urn is uniek doordat deze handgemaakt worden. Er is keuze uit verschillende . Op zoek naar glazen urnen ? De uitvaartwinkel van Monuta met een ruime collectie glazen urnen om uw dierbare te herdenken.


Gratis verzending en snelle levering! Persoonlijk advies nodig? Gebruik de chat of neem telefonisch contact op met onze klantenservice. Bent u op zoek naar bijzondere urnen van glas?


Silent-Stones staan garant voor een unieke en bijzondere urn van glas. Sparkle urn Cognac van kristalglas. Een sierlijke druppel mini urn inhoud ca. Dit mooie as- gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren. De glazen urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as.


Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw . Bijzondere kunstobjecten . Een teardrop urn bestelt u eenvoudig online bij UitvaartUniq. Glazen urn Druppel big cognac. Dit prachtige as-gedenkornament heeft de vorm van een sierlijke grote druppel. De kleurschakering van de grote druppel is opgebouwd uit een opake (niet transparant) melkwitte onderzijde die vervolgens doorloopt in een krachtige cognac kern.


De grote druppel is afgewerkt met sierlijke . Alle onze glazen as- druppel mini urnen of as-ornamenten van kristalglas worden handgeblazen. Deze urn van glas behoort tot de collectie van bijzondere urnen van glas. Deze glazen urnen in de druppelvorm worden met de hand geblazen en hebben een unieke kleurcombinatie aan de binnenkant. De urn hebben een inhoud van 200ml as.


Wij leveren deze urn van glas in de kleur blauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts