maandag 11 september 2017

Smoothie watermeloen sinaasappel

Een lekker licht en gezond recept voor een smoothie. De meloen kun je eventueel vervangen door peer of appel. Visited 1times, visits today). Maar ook heerlijk als ontbijt of tussendoortje.


Hmmm deze smoothie is echt een van mijn favorietjes. Pureer mango en banaan met het sinaasappelsap en de yoghurt in de blender. Kookschrift van Riet Keeman. De watermeloen is hét dorstlessende tussendoortje voor een tropische zomerdag. Meloen is het ideale ingrediënt voor in smoothies.


Het resultaat is heerlijk. In de overige – het vruchtvlees – vinden we veel ijzer en vitamine C. Inspiratie nodig voor een frisse smoothie ? Deze smoothie is heerlijk fris! Gebruik dan dit recept met watermeloen , limoen en munt. Verwijder eventuele pitten uit de watermeloen en snijd in stukjes.


Maal het vruchtvlees in een blender tot een gladde smoothie met het sinaasappelsap , de muntblaadjes en het mespuntje cayennepeperpoeder. Met een staafmixer kan het ook. Daarnaast kun je naar smaak wat sinaasappelsap toevoegen of een zakje vanillesuiker, mocht je de smoothie te zuur vinden.


Eigenlijk heel simpel: je zet de blender aan en mix alle ingrediënten. Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in stukjes, doe deze samen met de watermeloen en bosbessen in de blender. Pers de sinaasappels uit en giet het sap in de blender.


Mix tot je een egale smoothie. Meer van Zonder wil jullie niet onthouden van wat lekker én gezond is. Daarom zwieren we met veel plezier een selectie van recepten van heerlijke. Slush van watermeloen en aardbeien.


Snijd de watermeloen in blokjes en maak de aardbeien schoon. Voeg alle ingrediÃnten samen in de blender en mix minimaal minuut op MAX. Giet de stukjes watermeloen , banaan en de kokosroom in de blender en mix tot een glad mengsel. Watermeloen -, aardbei- en sinaasappelsap. Recept soort: Groene Smoothie.


Ontdoe de rest van het fruit van eventuele ongerechtighei was ze en voeg alles in een blender. Sinaasappel -Banaan smoothie. Ingrediënten: perssinaasappelen, vanillestokje, bananen. Benodigdheden: citruspers .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts