vrijdag 29 september 2017

Afzuigkap hoogte

In dit artikel helpen we je graag met het bepalen van de juiste hoogte voor jouw afzuigkap. Er zit een verschil in benodigde hoogte tussen koken op gas of elektra. Even gemeten, kook op elektra, afstand cm. Met gas, lijkt me lager gevaarlijker.


Ik zou de dampkap graag verwerken in het vals plafond (om geen lelijk uitsteeksel te hebben) maar vraag mij af hoe ver deze boven de kookplaat kan hangen en toch efficiënt zijn werk blijft doen. Welke afstand voorzie ik tussen de kookplaat en de afzuigkap ?

Het midden van de afzuigkap moet precies boven het midden van de kookplaat komen. Plaats van de afvoeropening . Beste klussers, Vandaag is onze nieuwe keuken geleverd. Mijn vraag is of iemand mij kan vertellen wat de afstand minimaal en maximaal mag zijn tussen aanrechtblad en onderzijde afzuigkap. Zoeken op: hoogte afzuigkap 140mm - Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


We hebben onze keuken van het weekend laten zetten door niet officieele keukenzetters. Maar nu vind ik de afzuigkap erg laag zitten, mijn vraag is dan.

Vermoedelijk hangt de afzuigkap te hoog. Ikzelf heb deze op 6mm hangen. De minimale afstand tussen de kookplaat en afzuigkap is circa cm. Raadpleeg, voor optimale prestaties en totale veilighei de gebruiksaanwijzing v. Een afzuigkap neemt etensluchtjes en damp weg.


Zelf je afzuigkamp plaatsen? Bekijk in dit stappenplan hoe je een wandmodel of een eilandschouw plaatst. Plafond afzuigkap in hoogte laten zakken. Alhoewel het zeer populaire afzuigkappen zijn, hebben plafond units altijd het nadeel dat de tussenruimte tussen kookplaat en afzuigkap altijd te hoog is, waardoor de effectiviteit van de afzuigkap vermindert. Een kenmerk van dit soort afzuigkappen.


Er valt een hoop te kiezen bij afzuigkappen. Er zijn verschillende soorten en uitvoeringen. Van losse schouwkappen tot geïntegreerde afzuigkappen. Waar moet je op letten bij de aanschaf?


Hoe zit het met de luchtafvoer? Welke typen zijn er en wat is handig in jouw keuken? Wij geven je graag advies.

Deze Technische Voorlichting kwam tot stand in het kader van het door het IWONL. Instituut tot aanmoediging van het wetenschappelijk onderzoek in landbouw en nijverheid) gesubsidieerde onderzoeksprojekt nr. De stille werking en de on.


Vermenigvuldig hiertoe de inhoud van uw keuken ( lengte x breedte x hoogte ) met (het aantal keer per uur dat de afzuigkap de lucht in uw keuken behoort te vernieuwen). Zijn de afmetingen van uw keuken bijvoorbeeld 4 . Afzuigcapaciteit luchtafvoersysteemax. Indien gewenst draait ze nog 10.


Voor vrije montage aan de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts