dinsdag 12 september 2017

Dru diablo next gebruikt

Vind dru diablo op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Soort haard: HanghaarDemo model, Tweedehands. Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem). Nieuwste DRU s Diablo Next RCE gaskachel à Kw.

Tevens naast Aardgas voor. De Diablo Next is een sfeerhaard met 3-zijdig vuurzicht die geen vloerruimte inneemt. De haard kan eenvoudig aan de muur worden opgehangen, zo neemt de haard haast geen ruimte in.


Zwart - of Alu - Metallic kleur, zolang voorraad strekt. Zie óók onze Hatos bedrijfs Site voor de andere scherp geprijsde kachels. De sierpijp wordt vaak gebruikt wanneer u door de gevel naar achteren gaat.


Door de sierpijp te gebruiken heeft u geen bocht in . Het vermogen van kW zorgt ervoor dat de haard in vrijwel elke woonruimte kunnen worden geplaatst.

De Dru Diablo Next is een sfeervolle gashaard met 3-zijdig vuurzicht. Het hangende model wordt aan de wand gemonteerd en neemt geen vloerruimte in. Dit creëert een ruimtelijk effect. Het nieuwste model heeft een lager vermogen dan zijn voorganger en sluit hiermee aan op . Er is keuze uit een afwerking in zwart of alu-metallic voor zowel.


Flexibele plaatsing door PowerVent. Dru gaat voor meer dan vuur alleen. Innovaties en het gebruik van moderne technieken maken de haarden van Dru klaar voor de toekomst. Met de PowerVent kan de haard vrijwel overal geplaatst worden.


Wilt u de haard het middelpunt van uw kamer laten zijn ? Veilig online betalen en snel geleverd! Bezoek ook onze showroom! De Hangende Gashaard van Dru. Dat is de DRU Diablo Next. De Diablo is een prachtige driezijdige haard die geen vloerruimte inneemt.


Het compacte formaat en het feit dat de haard aan de wand gemonteerd wordt maakt dat de haard weinig ruimte in beslag neemt.

Als opvolger van de Dru Diablo, heeft de Next een . Op zoek naar een sfeervolle Dru haard? Doordat de haard aan de wand gemonteerd kan worden neemt deze haard weinig ruimte in. DRU Diablo Next , de nieuwe generatie.


Deze haard is naar eigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts