woensdag 13 september 2017

Aardbeien yoghurt smoothie

Mix alles tot een gladde shake. Yoghurt zorgt voor frishei stevigheid en maakt de smoothie romig. Bovendien kun je met yoghurt in je smoothie ook afvallen! Helemaal niet het idee dat je aan de lijn doet bij het drinken van deze lekkere verse aardbeien smoothie.


Een lekkere smoothie om bijvoorbeeld de dag mee te beginnen. Wij hebben gekozen voor een smoothie met heerlijke verse aardbeien, vanille-yoghurt, honing en banaan, jummie!

Zin in iets lekker gezond? Deze aardbeiensmoothie geeft je sowieso een gezonde energieboost. Tip voor Rode Neuzen Dag: giet de smoothies in leuke bokalen of flessen. Zo kan je ze gemakkelijk transporteren en verkopen.


Vooral zomers worden er hier in huis smoothies gemaakt, maar het hele jaar door kan ik er van genieten. Favoriet is toch wel de aardbeien smoothie. Deze versie maken we het meest maar ze verschillen altijd wel een beetje. Als basis hebben we natuurlijk aardbeien die we aanvullen met yoghurt.


Bevroren aardbeien smoothie.

Snelle frisse aardbeien smoothie die wat weg heeft van zo`n dikke bevroren milkshake. Van jam tot ijs, van yoghurt tot snoep: overal is wel een aardbeienvariant van te vinden. Aardbeien in een smoothie. De lekkerste recepten met smoothie aardbeien yoghurt!


Een selectie van de allerlekkerste recepten met smoothie aardbeien yoghurt. Smoothies kunnen daarbij niet achterblijven. Basilicum en aardbeien is een heerlijke smaakcombinatie en daarom worden ze gebruikt in dit recept voor een aardbeien basilicum yoghurt smoothie. Lekker vers, lekker verfrissend.


Een verfrissend fruitig drankje. Benodigdheden voor personen. Bereiding: Spoel de aardbeien. Snijd de kroontjes van de aardbeien. Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit.


Schenk de yoghurt in de blender en voeg de aardbeien, druivensap, vanillemerg en groene theepoeder toe en mix glad. Verdeel de ijsschilfers over de glazen en schenk het gemixte sap hier over. Ingrediënten (voor personen) – 2g aardbeien – avocado – perziken of banaan – scheut (plantaardige) yoghurt – el (glutenvrije) havermout – optioneel: superfoods, probiotica, ijsblokjes.


Recept aardbeien avocado smoothie. Doe de abrikozen en de .

Wat heb je nodig om een aardbei- en banaansmoothie te maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts