vrijdag 22 september 2017

Reinigingsklasse harde vloeren d

De stofzuigers moeten energiezuiniger zijn en beter schoonmaken. Een hoger wattage betekent namelijk niet altijd dat de stofzuiger beter schoonmaakt. De stofopname van de stofzuigers moet nu op harde vloeren minimaal . Geluidsniveau, Het maximaal toegestane geluidsniveau daalt naar decibel.


Stofopname, Stofopname op harde vloeren moet . Reinigingsklasse op tapijt met A als meest effectief. Het geluidsniveau van de stofzuiger. Een stofzuiger met stof reinigingsklasse D op harde vloeren.


Stofzuigers voor harde vloeren. Deze waarde geeft aan hoeveel stof de stofzuiger opneemt op een standaard houten paneel met naad. Jaarlijkse energieverbruik in kWh. Dit is op basis van keer per jaar 87mzuigen.


Heeft u plavuizen of parket? Let dan vooral op de reinigingsklasse voor harde vloeren. Deze zijn vaak voorzien van zachte borstels, zodat er geen krassen ontstaan op uw houten vloer of plavuizen. Beste stofzuigers voor harde vloeren.


Profiteer van de laagste prijs! In de berekening van de dust pick-up, ook wel DPU genoem wordt er onderscheid gemaakt tussen harde vloeren en tapijt. Energie-efficiëntieklasse.


De efficiëntieklasse duidt op het energieverbruik in combinatie met de reinigingsprestaties op harde vloeren en tapijten. Nominaal energieverbruik minder dan, 900W (min. klasse D ), 600W (min. klasse G). Hoge stofopname verlicht allergieën, en des te hoger de reinigingsklasse , des te sneller je kan stofzuigen.


Reinigt ondergronden, Tapijt, Harde vloer. De nieuwe lijn Numatic Henry en . Bekijk de designcollectie van gothlitdata. Pluspunten Maximale stofopname op harde vloeren. Minpunten Mindere prestaties op tapijt. D , reinigingsklasse harde vloer A, stofuitstoot B, kleur: techblue Meer . Toevoegen aan winkelmandje.


Voeg toe om te vergelijken. Miele COMPLETE CLIMITED EDITION GRAPHITEGREY 5W. Hoogwaardige prestaties op alle vloeren.


A voor prestaties bij reiniging van harde vloeren en klasse A voor stofheruitstoot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts