maandag 18 september 2017

Bordje en beker met naam

Eten van deze leuke kinderserviesjes met naam wordt vanzelf een feestje! Want wat is er nou leuker dan je eigen bordje met beker te kunnen ontwerpen! Een bordje met naam en afbeelding is natuurlijk super leuk. Maar wat misschien nog wel leuker is, is jouw ontwerp uitbreiden naar een compleet servies setje . Uniek om te geven en geschikt voor elke leeftijd. Plastic bordjes voor het ontbijt te bedrukken met naam en afbeelding.


Jouw naam of tekst op een uniek kinderbordje gedrukt. Met de leukste opdrukken. Op de melkbeker komt dan natuurlijk de naam van het . Bij deze sets krijg je naast het bestek ook minimaal een bord en beker. De levertijd is werkdag. BIJSCHRIJVEN Maak een item persoonlijk door er een tekstje of naam bij te.


Maar met deze vrolijke kinderbordjes wordt iedere maaltijd vanzelf een feestje. Jij ontwerpt de bordjes namelijk helemaal zelf met een foto, naam of andere tekst. Geef een mooie kinderset cadeau met een persoonlijke boodschap voor de baby. Of laat een geboortebordje personaliseren met de naam en . Ontwerp een persoonlijk bord met tekst of foto. In diverse vrolijke designs.


Superleuk voor kinderen. Slijtvast en bijna onbreekbaar. We kunnen deze melamine bordjes maken met elk ontwerp: van een geboortekaartjes, met een foto of van een kindertekening.


SuzyB is een online conceptstore met origineel speelgoe mooie merken en stoere babykleding voor jouw kleintje! De krijtbordmuts is eén van onze eigen . Kraamcadeau Boxzak, bordje , anti-lek beker en romper korte mouw met naam – meisje (3-mnd). Vanaf nu heeft de kleine smurfin zijn eigen bord en beker met . Drink jouw favoriete drankje uit deze dubbelwandige beker van My Style Princess. Schud de beker heen en weer om de glitters in de rand te laten bewegen. Kinderbordje (rondom bedrukt).


Bekijk hier de allerleukste bestekjes en bordjes voor je kindje. Ook perfect als kraamcadeau! Rosti Mepal met naam of eigen opdruk. Mepal lunchbox, broodtrommel of fruitbakje met naam.


Mepal schoolbeker , drinkfbeker, drinkbus of drinkfles met eigen . Bestel uw Zilverstad Bestek, Bord en Beker Nijntje voor slechts €695.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts