vrijdag 29 september 2017

Kapenga wolvega

Kapenga werd een begrip in het Noorden en groeide uit tot een sterk bedrijf. In de tachtiger jaren kwamen de kinderen, Sikko, Wilma en Hennie in het bedrijf. Het bedrijf groeide verder met een Trendhopper vestiging in Buitenpost en een Happy Living woonzaak in Groningen.


Enorm veel woonwinkelplezier en volop woonideeën. Groot aanbod banken, stoelen, tafels voor iedere woonstijl. Modern, design, landelijk, industrieel.


In de Friese hoofdstad Leeuwarden is woonboulevard Kapenga gevestigd. Doordat de kinderen alle drie in de zaak kwamen wilde men verder uitbreiden. Er waren grote plannen voor nieuwbouw in Buitenpost en er was ook een plan voor een grote winkel op de Hemrik in Leeuwarden. Sikko nam daar de leiding op zich . Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Selectie sc Heerenveen heeft het grootste zonnedak van Nederland op donderdag februari geopend. Daar heeft hij, samen met leverancier van zonne-energiesystemen GroenLeven, . Geen traditionele woonboulevar maar een expo met meer dan 2winkelunits, formules van meeneemmeubelen tot . Wolvega - Wolvega krijgt een nieuw wooncentrum met goedkope winkels, op industrieterrein Schipsloot. Op de plaats van discounter Boem! De Meubelkampioen komt een nieuw pand voor zes woonwinkels. Reden genoeg om voor de verbouwing en uitbreiding kritisch te kijken naar de beheersing van het binnenklimaat, waaruit de heer Piet Kapenga , directeur van Home Center, het volgende uitgangspunt formuleerde: “Wij willen een optimaal binnenklimaat voor onze bezoekers, maar zeer zeker ook voor onze medewerkers.


Jan Meerman (directeur INretail) en de Noorse middenvelder Morten Thorsby van sc Heerenveen assisteerde hem daarbij. Dit bedrijf is gevestigd aan de De Achtkant in Buitenpost ( gemeente Achtkarspelen). Home Center, Woonboulevard Leeuwarden, Kapenga Wonen.


Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO wonen schaal D of E, afhankelijk van het in bezit zijn van. Toon alle vacatures voor Home Center - Vacatures in Wolvega. De holding heeft diverse locaties in Wolvega , Buitenpost , Leeuwarden en Groningen.


Kapenga Holding BV is een familiebedrijf en is actief in de detailhandel in woninginrichting. LTO Noord afdeling Weststellingwerf . Pa Kapenga stopte met werken toen hij wer onder de voorwaarde dat Hennie in Wolvega naast haar broer in de leiding zou komen. Hennie: ,,Drie dagen heeft pa vrij gehad. Toen kwam het verzoek van de curator van het failliete Meubelstad Oudehaske om de boedel te verkopen, en dat vond hij een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts