donderdag 14 september 2017

Foto op acrylaat

Uw foto wordt op traditionele wijze op kwalitatief fotopapier van Fujicolor belicht en daarna achter het acrylglas (plexiglas) geplakt. Ons glanzende premium acrylglas laat de kleuren in uw foto stralen en creëert optische diepte. Kies uit glans of anti-reflex (glans zonder weerspiegeling).


Prachtige kleuren, perfecte verwerking: Je lievelingsfoto achter acrylglas. Laat je foto schitteren en bestel dit grootformaat bij Pixum.

Plexiglas is echter een productnaam, acrylaat de materiaalsoort. Acrylaat en plexi worden vaak glas genoem dat is niet helemaal juist. UV bestendig en 1 kleurecht. De lambda vaklab fotoafdruk is vrijwel pixelloos en haalt het maximale uit iedere foto.


De afdruk wordt verlijmd achter 3mm acrylaat en tegengeplakt met 3mm dibond. Ontspiegelend anti-reflex acrylaat optioneel. Laat jouw foto op plexiglas zetten en ervaar de glanzende kleuren en het indrukwekkende diepte-effect dat hierdoor ontstaat.

Onbreekbaar en licht van gewicht. Je foto rechtstreek op acrylaat gedrukt. Het effect is bijzonder. We maken geen print die opgeplakt wordt maar drukken direct op het acrylaat.


Je kunt kiezen of je het paneel transparant wil houden of dat we er een witte laag achter printen. Bestel rechtstreeks bij de producent. Ook het juiste adres voor . Logo of foto printen op Acrylaat. Om de print te beschermen wordt de afbeelding op de achterkant van de transparante plaat gedrukt, in spiegelbeeld. Zo zie je de afbeelding door de transparante plaat heen en krijgt het de uitstraling van een foto achter . Foto op glas is glanzend en levensecht.


De foto achter acryl is van topkwaliteit. De hoge kwaliteit glasplaat en inkten zorgen ervoor dat je jarenlang van je foto kunt genieten, zonder kwaliteitsafname ! Foto op acrylglasis beschikbaar in verschillende formaten en ideaal voor buiten. Dibond Acrylaat is een deftige naam voor het meer bekende plexiglas. U wilt meer diepte en glans geven aan uw foto ?

Met acrylglas creeert u een kunstwerk met dieptewerking en zeer fraaie kleuren. Acryl is tevens uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis. De zijkanten worden recht geslepen. Dankzij de unieke afdruktechniek ziet u vrijwel geen pixels in de afdruk.


Optimale bescherming tegen licht en UV-stralen. Met een expreslevering bezorgen wij jouw foto op plexiglas in uur. Nog sneller is onze overnight service. Meer over snelle levering . In dit blog vertel ik je hoe face . De dibond achterplaat van maar liefst 3mm dik zorgt voor de degelijke stevigheid , terwijl het 3mm heldere plexiglas, ook wel acrylaat genoem zorgt voor diepte, intense kleuren en een luxe uitstraling.


Onze StarSec, foto op plexiglas, is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Welke uitvoering u ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts