maandag 18 september 2017

Muffins bakken in airfryer

Muffins bakken in de Airfryer (for english recipe scroll down) Mocht je mijn pagina leuk vinden dan mag je hem Liken. Hier een recept voor cupcakes. De Philips Airfryer met Rapid Air-technologie is niet alleen geweldig voor frituren, maar ook geschikt. Ook in de oven te maken.


Bak ook eens muffins in de Airfryer ! Zie recept als een basisrecept en vervang de bosbessen ook eens door bijvoorbeeld gojibessen of vijgen.

Roer het geheel tot een dik beslag. Schemp in ieder van de bodemvormpjes een bodem van beslag en leg hier frambozen op. Vul vervolgens de muffinvormpjes tot aan de rand met het beslag.


Verwarm de Airfryer voor op 1graden en bak vervolgens de muffins in minuten gaar en goudbruin. Voeg optionele ingrediënten toe zoals hageslag, gedroogd fruit of andere ingrediënten. De Airfryer leent zich uitstekend voor het bakken van deze chocolade cupcakes.


Wanneer de airfryer op temperatuur is, bak de bananenmuffins in ongeveer minuten. Haal de muffins vervolgens uit de airfryer en laat .

Het is nu echt het seizoen voor mijn favoriete appeltjes, de elstars, maar ook walnoten horen voor mij bij de herfst. Daarom maakte ik weer eens de havermoutmuffins met appel en walnoten maar deze . Gezond en koolhydraat eten hoeft helemaal niet saai of vies te zijn. Deze heerlijke muffins gemaakt van eieren, bananen en frambozen bewijzen dat! En je maakt ze snel en eenvoudig klaar in de Airfryer.


Perfect om mee te nemen naar werk of gewoon lekker tussendoor. Voor dit recept heb je nodig: – rijpe en grote. Zeef het bakmeel boven de kom en voeg een klein snufje zout toe. Snijd de aardbeien in kleine stukjes en schep door het beslag. Verdeel het beslag over muffinvormpjes.


De cupcakes zijn gaar als je er een houten prikker . Philips heeft speciaal voor de Airfryer de Philips Airfryer Siliconen muffinplaat ontworpen! Dankzij deze super handige vormpjes kun je de lekkerste muffins en cakejes bakken in je Airfryer. Doe een klein beetje geraspte kaas in het midden. Breek een ei direct boven de muffinvorm voor een ei met hele dooier of doe het eerst in een schaaltje om het ei te kloppen. Airfryer : Voorverwarmen op 1graden, min bakken voor een hard ei.


Nu het rabarbertijd is, moeten we daar toch zo veel mogelijk van profiteren. Van de rabarber tarte tatin had ik nog een beetje rabarber over.

En omdat alle lekkere koekjes op waren, leek het me een goed idee om met dat restje muffins of cupcakes te bakken. Hiervoor gebruikte ik het basisrecept van cake . Deze kleurrijke muffinvormen zijn gemaakt van geurloos siliconen, zodat je ze gemakkelijk ka. Dit is een gewone cake, maar dan gemaakt in de airfryer. Het moeilijkste was om een vorm te vinden die in de airfryer past, ik heb uiteindelijk voor een kleine tulbandvorm gekozen. Stort de cake uit op een rooster . Snijd de paprika, geitenkaas en de olijven in stukjes en de parmaham in reepjes.


Doe alle ingrediënten in een ruime kom en vermeng de ingrediënten met een spatel. Extra Informatie: Inhoud pak: zak complete mix voor muffins zakje chocolade druppels muffin bakvormpjes. Zelf toevoegen: 1ml koud water. Bak de muffins gaar in twintig minuten.


Oventemperatuur: elektrische oven 200°C heteluchtoven 180°C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts