woensdag 20 september 2017

Houtworm invriezen

Houtworm bestrijden door invriezen. U ziet namelijk de gaatjes waar het ontwikkelde kevertje uitgekomen is. Dat betekent dat het proces al een aantal jaren aan de gang is en dat de kans nihil is dat er maar . Hartelijk dank voor uw aanvraag!


Ik hoop dat ik u kan helpen om van de houtwormen af te komen. Ga direct naar uw mailbox toe, daar ontvangt u een e-mail met een link naar de voor u geselecteerde invries adressen! Gedurende een behandelingstermijn van weken worden meubels , boeken etc. In tegenstelling tot het gebruik van een chemisch bestrijdingsmiddel tegen ongedierte, wordt door invriezen de cyclus doorbroken.


IJsvorming in het lichaam van larven van de gewone houtworm Anobium punctatum betekent de dood van deze larven. Vrieskou kan daarom worden gebruikt bij de bestrijding van houtwormlarven in aangetast hout. Om het invriezen te optimaliseren is kennis over temperatuureffecten bij houtwormen essentieel. Invriezen gedurende weken volstaat. Bij kleine houten voorwerpen voert u de bestrijding zelf milieuvriendelijk uit door de aangetaste voorwerpen twee weken in de diepvries bij -graden, of minimaal een half uur in de oven op graden te leggen.


Het milieuvriendelijk bestrijden van houtworm. Komt u houtworm tegen in uw meubels dan kunt u die laten invriezen. Echter bij grotere meubels of kunstvoorwerpen wordt houtworm bestrijden door professionele . Het snelt, makkelijkst en meest effectief om houtworm te bestrijden, is natuurlijk om een professioneel ongediertebestrijder in te schakelen voor een effectieve houtwormbestrijding. Hierdoor wordt de cyclus van de houtworm uiteindelijk gestopt. Pas goed op: het middel is ook schadelijk voor de mens.


Tijdens het aanbrengen dient men adembescherming en beschermende kleding te dragen. Als een object niet te groot is (of je hebt de beschikking over een vriescel) kun je het hout ook invriezen tot . De houtworm zelf is eigenlijk een larve, de larve van een houtkever. Er zijn verschillende soorten houtwormen. Soorten die van nat hout leven, zoals bomen bijvoorbeel en houtwormen die op droog hout . Om tij moeite en geld te besparen raden we u deze methode daarom af.


Wat wel een effectieve oplossing is, is het invriezen of verhitten van kleine voorwerpen. Aantasting door houtworm kan kostbare antieke meubelen en andere voorwerpen op den duur volledig vernielen. De aantasting door de kleine houtwormkever kan met speciale middelen worden bestreden. Bij Sytsma Antiek kunt u dit bestrijdingsmiddel aanschaffen.


We praten hier wel over invriezen van kleine meubelen. Deze meubels worden gratis en vrij blijvend op gehaal waarna ze in gevroren worden. Al u oude antieke meubels waar u aan gehecht bent, . Hier zitten echter wel wat haken en ogen aan. Om te beginnen moet het hout helemaal afkoelen tot graden onder nul.


Pas wanneer de kern minstens graden vorst krijgt, sterven alle larven en nymfen af. Bovendien kan dit alleen met kleine voorwerpen. Het invriezen van je dragende balken (op zolder) is natuurlijk niet . Laat houtworm bestrijden door Ongedierte bestrijding Amsterdam.


Deze behandeling duurt vier weken en dan is de houtworm gegarandeerd bestreden. De prijs voor het behandelen van uw meubel of object tegen houtworm is afhankelijk van het aantal, gewicht en formaat. Voor het invriezen rekenen wij de . Meubilair met houtworm kunt u af laten halen om het vervolgens voor een periode van twee weken in te laten vriezen. Als gevolg van de kou zullen de houtwormen sterven, waardoor u vervolgens gewoon uw meubels weer kunt gebruiken.


Op de dekschilden zitten in de lengte richting kleine putjes. Leeft meestal in naaldhout. Na enkele dagen wordt de . Een droge schone omgeving is minder aantrekkelijk voor houtworm. Ook houdt de houtworm het meest van stilte, dus zolders en schuren zijn gevoeliger voor aantasting.


Denk hierbij aan het invriezen , vergassen of het behandelen met chemische middelen van houten voorwerpen. Wij kunnen ieder object .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts