donderdag 14 september 2017

Aardappel twister airfryer

Bekijk snel hoe je dit maakt, ook lekker als bijgerecht bij het avondeten! Soms heb je van die dagen dat je even niet meer weet wat je moet eten, zelfs ik. Even snel op Pinterest snuffelen voor wat lekkers.


Ik kwam deze spiraaltjes van aardappel tegen. Ik heb kleine krieltjes met schil gebruikt. Dus het werden spiraal krieltjes! Doordat ze wat kleiner . Hasselback aardappelen uit de airfryer. WoolVansPestoTefal ActifryBuns.


Half uurtje weken, dan aan de saté prikker. Aardappels snijden met een zg spiraalsnijder. Air Fryer RecipesSpirali Recipes Air Fryer Chips Philips Air Fryer Low Fat CookingAir FryingTapenadePotatoesAppetisers . Is het chips of zijn het hele dunne frietjes?


Lekker als garnituur bij het eten of als snack. Dit recept met aardappel heb ik gemaakt met een spiraalsnijder, een handig apparaat waarmee je allerlei groenten in dunne spiralen snijdt. Stap 3: Prik een satéprikker door het gaatje van de Partytwister en druk het stokje stevig in de aardappel. Mijn aardappeltwisters heb ik niet gemaakt in de fituurpan, maar in de Airfryer.


Nu lijkt mij het met appel ook erg lekker en ik denk dat je courgette ook heel goed kan gebruiken met deze twister. Kleurrijke spiezen met aardappeltwisters uit de Airfryer. English recipe scroll down) Mocht je mijn pagina nog niet geliked hebben je mag hem.


Voor de aardappeltwisters gebruik je een spiraalmesje wat je kan kopen in een kookwinkel. Zet het mesje op de aardappel en draai er een spiraal van. Rijg deze spiralen op een stokje. Bestrijk de aardappelen met koffielepel olie per twister. De Potato- Twister is een super-leuke, nieuwe manier om aardappels te bereiden: 1. Een keer wat nieuws met aardappelen doen?


Met de Potato Twister maak jij de lekkere aardappelslingers o. Efteling nu helemaal zelf! De Potato- Twister webwinkel-versie wordt in een dunnere verpakking geleverd zodat hij door de brievenbus pa. Wil je toch iets makkelijks en feestelijks op tafel toveren tijdens de naderende feestdagen dan zijn deze aardappel twisters zeker en vast een aanrader! Lekkere krokante gedraaide aardappels op een stokje, eenvoudig te maken en met de juiste voorbereiding erg snel klaar.


Je gasten zullen verbaasd zijn . Nieuw nu ook een handige printversie kijk op Airfryer baktijden boekje voor een handig afdruk formaat voor boekje. Friet ( Twister ) min op 180°. Deze airfryerbaktijden komen. Je vind deze aardappel twisters vaak op kermissen,pretparken en zelf op vakanties in Spanje terug!


Het is erg eenvoudig om zelf te maken. Vaak gebruik je een aardappel om frietjes, aardappelkroketten of chips mee te maken. De Twister Fries van Lamb Weston zijn gesneden uit hele aardappels en krijgen hierdoor hun kenmerkende spiraalvorm. Een aardappel met de spiralizer in een spiraal gesneden, op een sateprikker gespiest, met tacokruiden gekruid en gebakken in de oven.


Van alle voedingsmiddelen die je je kunt verzinnen! Maak ook eens spiezen in je Airfryer , zoals saté, klassieke shaslicks of deze variant met biefstuk en saucijsjes. Maak een marinade van een eetlepel . Je kent het vast wel, een aardappel op een stokje.


Al een aantal jaren is Jelmer fanatiek op zoek naar een manier om deze chiptwisters ook zelf thuis te maken. Allerlei constructies heeft hij uitgeprobeer en soms zelfs .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts