vrijdag 29 september 2017

Keukenvloer betonlook

Een moderne betonlook vloer geeft een eigentijdse uitstraling aan uw interieur. De perfecte keukenvloer voor elke keuken. Leef-Beton keukenvloer , dé waterdichte betonlook vloer (beton cire, woonbeton) voor in de keuken. Ook voor gebruik in andere natte ruimtes. Een betonlook vloer geeft uw interieur een modern en opvallend karakter toe aan uw interieur.


Deze gietvloer heeft de uitstraling van beton, maar wordt gemaakt van kunststof.

Hierdoor profiteert u van de sterke en comfortabele eigenschappen van kunststof en heeft u een unieke vloer die jarenlang . Voor een keukenvloer en badkamervloer is het bijkomende voordeel dat de microbetonvloer waterdicht en naadloos is. En bedrijfsvloeren hebben voordeel bij het robuuste karakter. Wilt u meer weten over betonlook vloer prijzen?


Overweeg je een betonlook in huis, winkel of kantoor? Beton levert de beste prijs - kwaliteit verhouding. Het is een unieke, bikkelharde, waterdichte afwerking welke mogelijk is in alle kleuren van de regenboog.


Vraag advies en wees welkom.

De mprijs van een betonlook vloer laten leggen in huis, badkamer, woonkamer of keuken zijn afhankelijk van meerdere factoren. Lees hier alle informatie. Nibo Stone levert naast het populaire keramische parket, ook betonlook tegels in diverse xxl formaten en kleuren.


Bezoek onze showroom in Vianen en Venlo. Voor de mooiste vloeren hoeft u niet meer verder te zoeken. Het is dus de moeite waard om goed te kijken naar het soort keukenvloer dat u aanspreekt.


Bent u op zoek naar mooie vloertegels? Gaat uw voorkeur uit naar een houten vloer in de keuken? Of kiest u voor de stoere en minimalistische betonlook ? In dit artikel geven we u een aantal voorbeelden ter . Of zoekt u een prachtige vloer voor de slaapkamer. Vloer betonlook woonkamer van.


Keuken vloer betonlook van decocement. Beton staat prachtig in combinatie met hout . Er zijn vele vloeren mogelijk in de keuken. Kies een keukenvloer van polyurethaan of epoxy, transparant of met een betonlook.


De keukenvloeren van Gietvloer Italia kunnen in verschillende varianten worden aangebracht.

Zo gebruiken wij hoogwaardige componenten voor onze PU-gietvloeren en alleen epoxycoatings die hun waarde in de markt hebben bewezen . LEEF-BETON, Leef Beton: Betonlook Badkamer Betonstuc voor vloer- en wandafwerkingen, een duurzaam Beton-Cire product. Een nieuwe keukenvloer welke slijtvast en makkelijk te reinigen is? Heeft u dan al eens gedacht aan een moderne betonlook vloer of gietvloer van New Brand! Ben je op zoek naar een hippe vloer met betonlook dan is beton cire vast iets voor jou.


Realisaties en de prijs per vierkante meter vind je hier. Nobello keukenvloer betonlook highlight.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts