maandag 11 september 2017

Professionele koffiemachine merken

Of bent u op zoek naar een compact exemplaar voor thuis? Bij XXLhoreca heeft u de keuze uit diverse premium kwaliteit automatische koffiemachines. Bij ons vindt u de apparaten van gerenommeerde merken zoals Diamon . Deze koffiemachines zijn een lust voor het oog.


Laat u informeren door één van onze verkoopadviseurs en kies voor de koffiezetmethode die perfect past bij uw bedrijf. Diverse professionele koffiemachines. Van deze merken hebben wij meestal machines op voorraad staan. Mocht u een specifiek model willen kopen, dan helpen wij u graag in uw zoektocht naar de perfecte koffiemachine.


Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het leveren van professionele koffiemachines en kunnen altijd uw favoriete . Zoekt u een betrouwbare koffiemachine voor uw horeca? Bij Fleur de Café verkopen wij A- merken espressomachines van onder andere Expobar, BFC, Reneka en Fracino. Fleur de Café verzorgt bovendien onderhoud en service aan uw espressomachine door heel Nederland. Gratis installatie en training.


Bij Hesselink Koffie hebben we dan ook alleen de beste merken koffiemachines in het assortiment, die wij u tegen gunstige koop- of leasetarieven kunnen aanbieden. Ontdek de meest voordelige en efficiënte oplossing voor uw zakelijke koffievoorziening. Wij denken graag met u mee en helpen bij het maken van de juiste keuze. Wordt het een professioneel espressoapparaat of een volautomatische koffiemachine ? Keuze uit kwaliteitsmerken. Bekijk de koffiemachines en maak uw keuze.


Beukenhorst biedt u de keuze uit drie verschillende merken. Alle drie zijn 1 Arabica melanges, maar verschillen in karakter en smaak. Deze machines gaan jaren mee en dat is te merken. Los van de uitmuntende techniek zijn elk van deze machines een lust voor het oog, doordat ze zijn ontworpen door professionele ontwerpers. Professionele design koffiemachines voor bij u thuis.


Alle koffiemachines worden GRATIS thuisbezorgd en zijn voorzien van 2 . Het Zwitserse merk Jura staat bekend om zijn volautomatische koffiemachines met een strakke vormgeving. Jura brengt luxe, moderne koffieapparaten op de markt die zeer eenvoudig in het gebruik zijn. Bij de meeste uitvoeringen volstaat één druk op de knop om een perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato te. De oprichter van Elektra besefte dat wanneer hij een goed espressoapparaat wilde maken, deze gebruiksvriendelijk zou moeten zijn. Dit resulteerde in de eerste koffiemachine met een automatische en hydraulische unit.


NESCAFÉ KOFFIEMACHINES VOOR DE ZAKELIJKE MARKT. Ervaar passie in iedere cup In de afgelopen jaar is BUONDI uitgegroeid tot een van de meest premium koffiemerken van Zuid-Europa. Een wereldwijd vertrouwd A- merk. Uw specialist in alle types horeca koffiemachines en espressomachines. Het merk maakt hoogwaardige koffiemachines voor het bedrijfsleven, horeca en thuis.


Crem International staat op de drie pilaren van kwaliteit, innovatie en design. Semi- professioneel koffiemachine van merk Jura. Koffiemachines van alle bekende merken zoals. Miele, Douwe Egberts, Jede en Siemens. BESTEL ONDERAAN OP DE PAGINA.


Een Siemens koffiemachine heeft u bij De Zwaan goedkoper dan ergens anders. Altijd professionele koffiemachines op voorraa ook andere merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts