woensdag 20 september 2017

Japans theeservies met geisha

JAPANS porselein drakenservies 15-delig met Geisha merk. Antiek japans theeservies delig met dienblad en handgehaakt kleedje goeie staat! Oud japans theeservies met geisha watermerk in kopjes( tegen het licht te zien). Mooi antiek japans gesigneerd porceleinen theeservies , handbeschilderd met rokuzo landschap en geisha meisjes.


Extreem fijn en doorzichtig van de jaren 60. Levering op Brussel of Leuven.

Geen post want het servies is … € 2000. Een Japans theeservies dat ik recent in mijn bezit kreeg. Het lijkt mij eerder industriële productie (niet met de hand gemaakt) van europese oorsprong maar met japans motief. Het servies bestaat uit een. Onderaan in de tassen staat een soort van watermerk, nl.


Als de kopjes tegen het licht worden gehouden, wordt een “watermerk” zichtbaar van een geisha. Theeservies Satsuma Japan. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!

Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare japanese geisha cups! Laten we aan de slag gaan! Kutani watermerk in de vorm van een Geisha. Voor meer informatie over dit kavel zie onderstaande Cata catalogus item(s):.


Japans kutani eierporselein serviesje Er staat een geisha in de bodem kommentjes Geisha Girls Lithophane Het is een theekan Suiker en melk kom kop en schotels Het is een tweedehands item en heeft gebruik sporen. Geisha Tea PotsChina ChinaDinnerwarePorcelainCupsDinner WareMugsCutlery . Antique Japanese Eggshell Porcelain Tea Pot Set. Find this Pin and more on Exquisite glassware. Can work with a secret garden wedding theme.


Vintage Porcelain Geisha Chocolate Serving Set. Japans theeservies delig met ingebakken geisha kenmerk. Oud romantisch bloemetjes decor, goede staat personen. In de tasjes ziet men de afbeelding van een geisha. This Pin was discovered by yolande lelivelt.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Japanse merk aan gebracht het watermerk van een . This you will see whwn you serve the thee. Info over japans theeservies.

Resultaten van zoekmachines! Rond oor met verdikkingen die lijken op bamboestok. Het oor en bovenrand van de kop: rood-oranje. Tekening in rode en groene lijnen. Enkele delen van de geisha ? Bij Orientique maakt u kennis met het grootste aanbod van Oost-Aziatische tafelgerei binnen Nederland.


Ons servies kenmerkt zich door de stijlvolle, elegante designs en hoogwaardige kwaliteit. Ideaal om uw gerechten mee te serveren. Antiek Japans Satsuma theeservies bestaande uit, theekan, melkkan, suikerpot kop en schotels, met goud en figurendecor in goede staat 5-12cm Cond:G.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts