maandag 18 september 2017

Crea workshop spijkenisse

GROEPEN KRIJGEN ALTIJD KORTING. SCHILDER ERVARING IS VOOR DEZE WORKSHOPS NIET NODIG. BEPAAL JE EIGEN KLEUREN, GEEF JE EIGEN. Prachtige dikke dames gemaakt. Delfs blauw kleuren 15- euro.


Geweven wandkleed met lijst 12- euro. Workshops en cursussen in Zuid-Holland voor bijv. Meubelmaken voor beginners Buurman ma mei Lezing medische qi gong. Alle workshops op een rij, van zakelijk tot creatieve workshops. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest, in elke prijsklasse, door heel Nederland.


Met tips en ideeën voor een bedrijfsuitje, familieuitje, vrijgezellenfeest of een vriendinnendag. De Vrienden bieden dit jaar Zuidwester-breed workshops voor cliënten aan. Van cliënten tot en met begeleiding, iedereen was . Het kleurige en vrolijke resultaat. Nog best moeilijk om al die schelpen precies in het hartje te krijgen, maar onder leiding van Peter en Christel lukte dat toch prima. Hobbywinkel in Spijkenisse.


Zoek je een knutselclub, kinderatelier of creatieve kinderworkshop in Rotterdam en omgeving? Het is een beetje kort dag. Ook deze keer zal de workshop gegeven worden in Spijkenisse bij Wilma en Martha.


Knutselen, leren paaldansen of dj-en? Bied mee op onze workshopsveilingen en ga een dagje weg. Homesweethome Spijkenisse. Leuk dat je mij pagina hebt gevonden, hier kunt u terecht voor leuke workshops. En mag ook in combinatie met servetten… Zie omschrijving.


Denk hierbij aan scrapbooken, decopatch, kaarten maken, , stempelen, sieraden en handwerken. Plein en zijn er veel workshops. Naast een crea kids vind je ook kinderdagverblijf, webshop en postorder, kleding, babyartikelen,.


Cat doet Crea verzorgt creatieve workshops met verschillende materialen en leuke werkjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts