vrijdag 8 september 2017

Schoenpoetsmachine heute

Snelle en betrouwbare levering, minimaal jaar garantie en gegarandeerd scherpe prijzen. Schoenpoetsmachines bestel je bij Manutan. Uw gasten ook blij maken met gepoetste schoenen?


Kies dan voor de schoenpoetsmachines van XXLhoreca. Hotel schoenpoetsmachine. De ultieme service voor klanten, gasten en werknemers!

Deze serie schoenpoetsmachines is . Comfort Clean schoenpoetsmachine voor een mooie glans op alle schoenen en perfect gepoetste schoenen als resultaat! Comfortabel uw schoenen poetsen terwijl u staat. Borstels in wol en paardenhaar. Er zit nog voor zeep in. Zie mijn andere advertenties voor meer!


Met een schoenpoetsmachine is dit verleden tijd. Deze Professionele schoenpoetsmachine in verschillende kleuren vind je bij HorecaTraders met maar liefst jaar garantie. Deze geweldige schoenenpoetsmachine is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is zeer makkelijk te onderhouden.

Hierdoor dus geen problemen met poetsmachine. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. KURKENTREKKER met capsulesnijder in geschenkdoos. SET STEAKMESSEN in exclusief olijvenhout of notelaar.


SCHOENPOETSMACHINE met borstels en schoensmeervak, schoensmeer (L) afzonderlijk te verkrijgen voor € 32. KWALITEIT: Productie in Europa. Enige verdeler voor Benelux Modellen: van huismodellen tot industri. Compra tus productos de para la hostelería en Coperama.


Coperama es la Central de compras para establecimientos hosteleros que consigue los mejores precios. Een schoenpoetsmachine van hoge kwaliteit, van het duitse merk Heute. De meeste machines zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u deze kunt matchen met het interieur. Naarmate het gebruik bieden wij budgetmodellen, maar ook zeer professionele apparaten.


De machines zijn van gerenommeerde merken als Heute , ESFO en Octalux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts